Obnoviť stránku

43" LG 43UR91003

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" LG 43UR91003

Chcete doma prežiť rovnaké zážitky z filmov ako v kine? Potom by mohol byť vhodnou voľbou televízor LG. Skvelé obrazové zážitky získate najmä vďaka technológii LCD LED a podpore formátov HDR10 a HLG. Vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás dozaista uchvátia. Radosť pocítia aj priaznivci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí všetkých náruživých herných nadšencov. Skvelému obrazu asistuje aj skvelý zvuk pod taktovkou 20W reproduktorov. Smart TV LG je podporovaný moderným operačným systémom WebOS a jeho vzhľad dopĺňa naozaj elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dopĺňa sivomodrá farba. Na montáž televízora na stenu využijete držiak VESA s rozmermi 400×300 mm. Diaľkový ovládač nájdete v balení.

Televízor 43
Televízor 43

Hlavné vlastnosti televízora 43" LG 43UR91003

  • Rovnakú atmosféru ako v kine vám prináša televízor LG
  • Ohromujúce obrazové zážitky predvedie technológia LCD LED a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete ohromení zvukom 20W reproduktorov
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke
  • Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS
  • Disponuje podsvietením Edge LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR a Local Diming
  • O zážitok ako v kinosále sa stará technológia AI Sound Pro a dolby Digital
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Pastvou pre oči bude sledovanie obľúbených seriálov zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer a Facebook Watch

Obraz televízora, ktorý vám prinesie neobyčajný zážitok

Zahoďte všetky starosti, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke. Televízor LG je schopný sprostredkovať veľmi podrobný obraz vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke. Značenie 4K vyjadruje štvornásobné množstvo zobrazovaných bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz je zložený z 3840 × 2160 pixelov, a tak sú všetky filmy a programy prenášané na obrazovku s mimoriadnou ostrosťou. Technológia Edge LED zahŕňa LED diódy umiestnené iba na vonkajších stranách obrazovky a je esteticky presvedčivým riešením pre tých, ktorí vyhľadávajú TV s jemnými líniami a tenkým profilom. Funkcia lokálneho stmievania je zodpovedná za reguláciu podsvietenia v tmavých častiach obrazovky. Local dimming tak prirodzeným spôsobom zníži jas bez toho, aby to významne ovplyvnilo kvalitu jasných častí obrazu.

Televízor 43
Televízor 43

LCD LED na skvelý zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia LCD LED TV prináša skvelú vizuálnu zábavu. LED technológia umožňuje obrazovke dosiahnuť vysoký jas a brilantné farby, čo prispieva ku kvalitnému sledovaniu filmov aj v dobre osvetlených miestnostiach. Využíva LED diódy umiestnené za LCD panelom, čo zaisťuje, že obrazovka bude jasná a obraz čistý.

Umožňuje zobrazenie obsahu vo formátoch HDR

Tento TV využíva technológiu High Dynamic Range (HDR) na rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach obrazu. Konkrétne je vybavený štandardom HDR10 a HLG. Jas obrazu je pri HDR10 upravený na základe scény s maximálnym jasom.

Televízor 43
Televízor 43

Staňte sa neohrozeným herným profesionálom s televízorom LG

Vďaka herným funkciám získate výhody oproti súperom. Herný úspech závisí od výbornej grafiky, rýchlych reakcií a nízkej odozvy. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Televízor LG funguje ako monitor s vynikajúcou efektivitou a ohromujúcou rýchlosťou odozvy, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Operačný systém poskytuje nekonečné možnosti zábavy

Smart televízor WebOS v sebe skrýva veľa atraktívnych funkcií, ako je Amazon Alexa. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším radcom vo svete elektroniky. Jednoducho pomocou neho napríklad nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo využijú hlavne deti. Ľahko tak objavia svoju obľúbenú rozprávku bez potreby prepisovať názov na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia môžete ovládať jednoducho jediným inteligentným ovládačom. Stlačením tlačidla sa na obrazovke televízora zobrazí vami vybraná aplikácia.

Televízor 43
Televízor 43

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Pomocou pridanej funkcie HbbTV sa televízor premení na interaktívny zážitok, ktorý dáva používateľom slobodu prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez potreby pripájania externých zariadení a prepínania medzi rôznymi aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. Televízor vám umožňuje rýchly prístup k webovému prehliadaču. Priamo na obrazovke TV si prehliadajte webové stránky. Vďaka smart funkciám budete môcť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Fascinujúcou vymoženosťou je možnosť prehrávania videa vo formáte 360°. Môžete si tak pozrieť video z rôznych perspektív. Tým získate možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by inak zostali skryté v bežnom videu.

Televízor 43

Objavte svet multimediálnych možností s pokročilými funkciami

LCD LED televízor LG si vás získa pre svoje multimediálne funkcie. Pokiaľ si nestihnete pozrieť svoj obľúbený seriál, zaznamenajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a nechajte to na neskôr. Keď už nebudete mať záujem sledovať televízny program, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho skenovania rýchlo a účinne identifikuje dostupné televízne a rozhlasové kanály. Využitím základného hotelového režimu môžete vykonať nastavenie blokovania kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Farebná hĺbka:

10 bit

Rozmery:

99,4 × 167,7 × 37 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

96,5 × 3,09 cm (V × H)

Hmotnosť:

41,5 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 65 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 95 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG
Farebná hĺbka 10 bit

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 167,7 cm
Výška 99,4 cm
Hĺbka 37 cm
Výška bez podstavca 96,5 cm
Hĺbka bez podstavca 3,09 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 38 cm
Hmotnosť 41,5 kg
VESA prichytenie 400×300

Farba

Farba Sivomodrá

Zvuk

Výkon reproduktora 20 W

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WK607h9
Produktové číslo:  43UR91003LA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18