Obnoviť stránku

43" LG 43UJ701V

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" LG 43UJ701V

Živý a jasný obraz z každého uhla

Najnovšie technologické inovácie sú zabudované do jedinečného IPS panelu s rozlíšením Ultra HD. Vďaka technológii IPS si tak užijete báječný obraz z akéhokoľvek uhla bez skreslenia. Pozvite celú rodinu alebo priateľov a užite si dokonalý zážitok v podaní Smart TV od LG.

Živé farby

True Color Accuracy využíva pokročilý algoritmus farebného mapovania na efektívnu korekciu farieb, vďaka čomu televízor poskytuje detailný obraz s prirodzenými farbami.

Skvelý obraz pre každého

Televízor LG vás nijako neobmedzuje. Pohodlne sa usaďte kdekoľvek vo vašej obývacej izbe a užívajte si perfektný obraz s výnimočnými farbami a kontrastom, ako by ste sedeli priamo oproti obrazovke.

Multi HDR

Technológia pokročilého formátovania umožňuje vychádzať z mnohých rôznych a podporovaných algoritmov HDR - High Dynamic Range, ako je napr. HLG a HDR 10. Získajte zážitok HDR z viacerých zdrojov.

HDR10/HLG

Modely radu UJ701V ponúkajú kompatibilitu s formátmi HDR10 pre Blu-ray a HGL na vysielanie. Zásluhou dynamických dát vytvorených touto technológiou pre každú scénu zvlášť je obsah zobrazený v lepšej kvalite.

HDR Effect

Urobte z obyčajného obrazu niečo mimoriadne. Pokročilé spracovanie obrazu vytvára HDR efekt aj pre štandardný obsah dynamického rozsahu. Pozdvihnite svoju bežnú zábavu na novú úroveň farieb a kontrastu.

Ultra Luminance

Túžite po jasnej bielej a tmavej čiernej farbe? S technológiou miestneho stmievania ide o absolútnu samozrejmosť. Táto technológia pozdvihne najjasnejšie scény na úplne novú úroveň a tie najtemnejšie scény prebudí k životu. 

Kvalitný obraz z každého zdroja

Inovujte akýkoľvek obraz do vyššieho rozlíšenia pomocou funkcie LG 4K Upscaler a HEVC dekodérom na 4K streamovanie. 

Profesionálny zvuk z dielne odborníkov

Vysokokvalitný systém reproduktorov z dielne spoločnosti Harman/Kardon poskytuje úplne mimoriadny zvukový pôžitok. Spolupráca s profesionálmi sa osvedčila a teraz sa presúva do vašej obývacej izby.

Viackanálový zvukový efekt - vtiahne vás do deja

Skvelý televízor si zaslúži skvelý zvuk. Preto je model UJ701V okrem značkového systému reproduktorov vybavený aj siedmimi virtuálnymi kanálmi, ktoré vytvárajú viackanálový Ultra Surround efekt. 

Elegantný a vkusný dizajn

Moderný a tenký dizajn televízora skvele zapadne do každého interiéru. V kombinácii so štýlovým stojanom a úzkym rámčekom ide o skvostný doplnok prispievajúce k jedinečným televíznym zážitkom.

Rozhranie webOS 3.5 - nekonečný zdroj zábavy

Prístup na internet, prehrávanie filmov a hudby a obľúbené služby, ako sú Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom magického ovládača (Magic Remote) umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou kurzora, klikanie a rolovanie na obrazovke. Pre väčší komfort môžete jednotlivé funkcie ovládať aj hlasovými príkazmi.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Telly
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 97,4 cm
Výška 63,2 cm
Hĺbka 23,5 cm
Výška bez podstavca 57,1 cm
Hĺbka bez podstavca 7,9 cm
Hmotnosť 10,5 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WK607g3
Produktové číslo:  43UJ701V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12