Obnoviť stránku

43" LG 43UF6907

5,0 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" LG 43UF6907

4K ROZLIŠENÍ

4K ROZLÍŠENIE

Nový štandard vysokého rozlíšenia posúva latku vyššie ako kedykoľvek predtým. Rozlíšenie 4K je budúcnosťou digitálneho zobrazovania, pretože s úchvatným počtom 8,3 milióna pixelov predstavuje štyrikrát vyššie rozlíšenie ako Full HD.

4K UPSCALER

4K UPSCALER

Rozlíšenie 4K si teraz môžete užiť viac ako inokedy. 4K Upscaler vylepšuje detaily televízneho vysielania, filmov a športových prenosov takmer na kvalitu 4K, čím vám sprostredkováva nový a vzrušujúci pohľad na dokonalý obraz.

ULTRA TENKÁ

ULTRATENKÝ

Teraz si môžete dopriať väčšiu 4K obrazovku v štíhlejšom vyhotovení. Úchvatný obraz 4K v štíhlom ráme ideálne ladí s domácim interiérom.

WEBOS 2.0

WEBOS 2.0

LG webOS TV má veľmi jednoduchý dizajn, ktorý prispieva k ľahšiemu pochopeniu a väčšej zábave pri použití. Teraz môžete v pokoji relaxovať, pretože s operačným systémom webOS 2.0 je ovládanie televízora jednoduchšie než kedykoľvek predtým.

LAUNCHER

LAUNCHER

Môžete prepínať na akúkoľvek aplikáciu, televízne vysielanie, VoD službu alebo pripojené periférne zariadenie bez toho, aby ste museli otvárať špeciálnu "domovskú" obrazovku. Svoju zábavu nájdete ihneď priamo na launcheri.

SMARTSHARE

Pristupujte bezdrôtovo k obsahu uloženému v digitálnych zariadeniach vrátane fotoaparátov, mobilných telefónov, tabletov a PC, a preneste ho jednoduchým kliknutím na najväčšiu obrazovku, ktorú doma máte. Pomocou funkcie Smart Share sa zbavte komplikovaných káblových prepojení.

MAGICKÝ OVLADAČ

MAGICKÝ OVLÁDAČ

LG vám prináša TV diaľkový ovládač Magic Remote pre LG Smart TV s technológiou LG "Ukáž, potvrď a ovládaj". Diaľkový ovládač zaisťuje vaše spojenie s obsahom na obrazovke televízora prostredníctvom jednoduchých gest a rýchlych kliknutí na tlačidlo OK.

4K 60P HEVC

4K 60P HEVC

Integrovaný kompresný formát HEVC bude novým štandardom pre kompresiu videa v kvalite 4K. HEVC podporuje 4K video so snímkovou frekvenciou 60 snímok za sekundu, takže rýchle pohyby sú zobrazené ostro a bez rozmazania. Obsah v kvalite 4K teraz môžete streamovať z internetu alebo prenášať cez USB bez nutnosti podpory zo strany prídavného zariadenia.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 97,1 cm
Výška 62,4 cm
Hĺbka 19,8 cm
Výška bez podstavca 57,5 cm
Hĺbka bez podstavca 3,99 cm
Hmotnosť 9,8 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Zlatá
Kód:  WK609f59
Produktové číslo:  43UF6907
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04