Obnoviť stránku

43" LG 43QNED753

4,5 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -7 %
399 € 429,90 €

43" LG 43QNED753

Televízor, 43 palcov LG 43QNED753SMART QNED s Quantum Dot a NanoCell


Televízor Smart QNED LG s technológiou lokálneho stmievania

Inteligentný televízor QNED LG 43QNED753 s technológiou lokálneho stmievania využíva algoritmy hlbokého učenia na mapovanie a odosielanie informácií o objektoch do blokov stmievania podsvietenia, vďaka čomu vytvorí ostrejší a prirodzenejší obraz. Technológia zároveň minimalizuje jav zvaný halo efekt.

4 K televízor ponúka lepší zážitok zo sledovania obľúbených programov

4 K televízor LG 43QNED753 SMART QNED disponuje procesorom α5 4K Gen4 AI, ktorý zaistí dokonalý zážitok zo sledovania vašich obľúbených programov. Procesor využíva algoritmy hlbokého učenia, ktoré ponúkajú lepší zážitok.

Funkcia AI Brightness Control

Dokonalá úroveň jasu v akomkoľvek prostredí je zaistená vďaka funkcii AI Brightness Control. Tá prispôsobuje jas obrazu okolitým svetelným podmienkam, preto vás už nemusí trápiť slniečko za oknom, vždy budete vidieť perfektne.

4 K televízor LG 43QNED753 s priestorovým zvukom

4 K televízor LG 43QNED753 s AI Sound Pro virtuálne mieša zvuk a vytvára 5.1.2-kanálový zvuk. Vďaka tomu si môžete vychutnať zvukové efekty, ako by ste sa práve nachádzali uprostred akčnej scény. 

Televízor s funkciou WOW

Pokiaľ doma máte LG Soundbar, môžete ho pohodlne pripojiť k televízoru Smart TV LG 43QNED753 SMART QNED. Televízor 4 K sa po pripojení automaticky prepne na zvukový režim Soundbar sound mode, vďaka čomu si môžete vychutnať ďalšie tri režimy. 

Televízor LG 43QNED753 SMART QNED s ThinQ Al a WebOS

ThinQ AI a WebOS zaistia inteligentné a jednoduché ovládanie televízora LG 43QNED753 SMART QNED. Sami si môžete nastaviť personalizovaný profil, kde vám budú chodiť upozornenia a odporúčania podľa vašich potrieb. 

Ovládajte televízor 109 cm LG hlasovými asistentmi

Spríjemnite si sledovanie obsahu v televízore 109 cm LG 43QNED753 hlasovým ovládaním*. Stačí si zvoliť AI Concierge a použiť hlas na ovládanie televízora. Vďaka novej domácej obrazovke je navigácia ešte jednoduchšia. 

Konektivita a inteligentní asistenti

Televízor UHD 4K LG 43QNED753 sa posúva na úplne novú úroveň. Ponúka totiž množstvo funkcií, napríklad zabudovaného asistenta Amazon Alexa, Apple AirPlay, HomeKit a Matter. Vďaka tomu môžete monitorovať pripojené zariadenia a pomocou hlasových asistentov zistíte potrebné informácie. 

Televízor LG 43QNED753 SMART QNED s inteligentnou kamerou

Na televízor LG 43QNED753 SMART QNED je možné umiestniť inteligentnú kameru LG, ktorá sa veľmi ľahko pripevňuje. Takúto kameru môžete využiť na online schôdzky či telefonovanie s vašou rodinou.

Kamera sa predáva samostatne.

S televízorom  UHD TV LG 43QNED753 SMART QNED naozajstné kino doma, v pohodlí

Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si v televízore UHD TV LG ničím nerušený zážitok vyrážajúci dych zo sledovania všetkých vašich obľúbených relácií a filmov.

Televízor LG 43QNED753 využíva HDR10 Pro

V televízore LG je vylepšená technológiu dynamického rozsahu, ktorá teraz upravuje jas tak, aby sa dali vylepšiť farbiť a vy ste tak odhalili aj tie najdrobnejšie detaily. Všetky seriály a filmy sú v televízore LG 43QNED753 ešte krajšie a živšie.

FILMMAKER MODE

S využitím režimu FILMMAKER MODE si budete môcť pozrieť film tak, ako ho zamýšľal vytvoriť režisér. Aktiváciou tohto módu vypne televízor LG 43QNED753 vyhladzovanie pohybu a zachová pôvodný pomer strán, farby aj frekvenciu.

Zábava so streamovacími platformami

V televízore 4K LG 43QNED753 SMART QNED môžete sledovať obsah z najväčších streamovacích platforiem. Vyberte si to svoje!

Pokročilá hra s televízorom 43" LG 43QNED753 SMART QNED

Máte radi hry? Zahrajte si obľúbené hry priamo v televízore LG 43QNED753 SMART QNED. Zlepšite si herné skúsenosti a vychutnajte si vzrušujúcu zábavu!

Ešte pokročilejšia hra s televízorom LG Smart TV 43QNED753 SMART QNED

Máte radi hry? S televízorom LG Smart TV 43QNED753 SMART QNED si ich užijete naozaj na maximum! Televízor je vybavený funkciou Game Dashboard, ktorá umožní rýchlu zmenu aktuálneho nastavenia herného žánru a funkciou Game Optimizer, s ktorou máte všetky herné nastavenia v prehľadnej ponuke.

Ešte pôsobivejšia HDR hra

Režim HGiG ponúka hernú grafiku, ktorá najlepšie zodpovedá špecifikáciám televízora a jeho výkonu. So 4 K televízorom Ultra HD LG si môžete vybrať zo širokej škály rôznych herných titulov a získate istotu, že ich zobrazenie bude v každom ohľade špičkové.

Aplikácia GEFORCE Now

Vďaka aplikácii GEFORCE Now môžete využiť viac ako tisíc nových hier. Využite s televízorom UHD TV LG 43QNED753 SMART QNED cloudové hry.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Farebná hĺbka 10 bit

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 97,3 cm
Výška 62,3 cm
Hĺbka 21,6 cm
Výška bez podstavca 57,2 cm
Hĺbka bez podstavca 8,5 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 80,9 cm
Hmotnosť 8,1 kg

Farba

Farba Sivomodrá

Zvuk

Výkon reproduktora 20 W

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 77 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 125 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK607h6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  43QNED753RA
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19