Obnoviť stránku

43" LG 43LH615V

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" LG 43LH615V

LG SMART TV s webOS 3.0

LG Smart TV s operačným systémom webOS 3.0 je navrhnutý tak, aby bol čo najjednoduchší, prinášal vzrušujúci zážitok zo sledovania, ľahko sa ovládal a jeho používanie bolo navyše zábavné. Teraz všetko, čo musíte urobiť, je uvoľniť sa, pretože televízny zážitok s webOS 3.0 je lepší ako kedykoľvek predtým. 


Triple XD Engine

Triple XD Engine prináša vyššiu úroveň dokonalosti farieb, kontrastu a jasu na získanie tej najlepšej kvalitu obrazu a výkon.


Vstavané WiFi

LG Smart TV má zabudovaný čip WiFi, ktorý vylepšuje možnosti konektivity a prístup k televízoru. Vďaka jednoduchšej a rýchlejšej konektivite prostredníctvom WiFi si môžu teraz diváci spestriť sledovanie televízie. 


Picture Wizard III

Picture Wizard III umožňuje ľahko upravovať vlastnosti obrazu, ako je úroveň čiernej, farba, farebný odtieň, ostrosť a podsvietenie.


Virtual Surround Plus

Virtual Surround Plus vylepšuje zvuk a vytvára efekt priestorového zvuku. Vychutnajte si bohatší vylepšený zvuk bez ohľadu na typ sledovaného obsahu. 


Clear Voice III

Clear Voice III zvyšuje kvalitu zvuku tak, že oddeľuje ľudské hlasy od okolitého zvuku, a tým vám prináša jasný a ostrý zážitok z počúvania. S funkciou Clear Voice III sa môžete sústrediť na obsah bez rušivých elementov. 


Dynamické PMI 900

Dynamické PMI 900

Picture Mastering Index vytvára živé a dokonale fluidné video prostredníctvom pokročilej technológie obrazu od LG, ktorá zaisťuje väčší jas, lepšie farby a výraznejší kontrast. 

Miracast / WiDi

Miracast/WiDi

Zobrazujte obsah zo svojich inteligentných mobilných zariadení na veľkej obrazovke televízora LG pomocou funkcie zrkadlenia obrazu cez WiDi a Miracast. Svoj obsah teraz môžete zdieľať bez problémov a bez obmedzenia.

internetový prehliadač

Internetový prehliadač

Vďaka internetovému prehliadaču možno využiť televíziu ako počítač. Pri surfovaní na internete môžu používatelia pohodlne nájsť hľadaný obsah ľahšie a rýchlejšie, a to vďaka intuitívnemu šikovnému prostrediu. 

Magic Mobile Connection

Magic Mobile Connection

Magic Mobile Connection umožňuje divákom ľahko si vychutnať obsah inteligentného telefónu na televízore. Pomocou WiFi pripojenia si môžu púšťať hudbu a video aplikácie na veľkej obrazovke. 


nahrávajte TV

Nahrávajte TV

Stačí jednoducho pripojiť USB disk a môžete okamžite nahrávať svoje obľúbené televízne programy na neskoršie pozretie.

USB-HID

USB-HID

Vďaka rozhraniu USB-HID môžete k televízoru pripojiť klávesnicu a myš na pohodlnejšiu obsluhu prostredia a webového prehliadača.

DLNA

DLNA

Vďaka pripojeniu k početným certifikovaným prístrojom DLNA, odkiaľkoľvek u vás doma, môžete poslať svoje obľúbené médiá na veľkú obrazovku úplne bez kábla.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Telly
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 97,4 cm
Výška 62 cm
Hĺbka 19,9 cm
Výška bez podstavca 57,1 cm
Hĺbka bez podstavca 7,94 cm
Hmotnosť 9,45 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK608f92
Produktové číslo:  43LH615V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13