Obnoviť stránku

43" Hitachi 43HK4W64

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

43" Hitachi 43HK4W64

Tradičný výrobca elektroniky prichádza s vlastnou ponukou pôsobivo ostrého Ultra HD obrazu, a aby ste si ho užili do sýtosti, sú pridané početné chytré funkcie. Technológia Picture Master Plus, rýchle obrazové spracovanie (1 200 BPI) a Wide Color Gamut dodajú reálne vyzerajúci obraz zaliaty vierohodný farebnými tónmi aj v zložitých a dynamických scénach. LED podsvietenie dodáva obrazu sýte odtiene farieb a jemné detaily a zároveň znižuje spotrebu elektrickej energie. So svojím minimalistickým rámčekom a moderným dizajnom sa televízia Hitachi 43HK4W64 hodí do každého interiéru.

Kľúčové vlastnosti 4K SMART televízora Hitachi 43HK4W64

  • Picture Master Plus a Ultra HD pre mimoriadnu ostrosť a detaily + zvyšovanie rozlíšenia (upscaling)
  • Hladký pohyb vďaka rýchlemu spracovaniu obrazu (1 200 BPI)
  • Širší farebná paleta farieb vďaka Wide Color Gamut
  • Podpora nového štandardu DVB-T2 (H.265/HEVC) + DVB-S2 / C
  • Bluetooth pre bezdrôtové periférie
  • Streamovanie po lokálnej i internetovej sieti (WiFi, LAN)
  • Spracovanie zvuku Sound Master Plus
  • Zrkadlenie displeja technológiou Miracast

Užívajte si s Hitachi 43HK4W64 obsah na sieti cez WiFi s DLNA

Ako správna SMART TV ponúka Hitachi 43HK4W64 komfort sieťových funkcií. Prezriete si nielen webový obsah integrovaným prehliadačom, ale s absolútnou jednoduchosťou možno tiež streamovať videá, fotografie či hudbu. Cez DLNA prehráte obsah telefónu, tabletu aj notebooku prostredníctvom dostupné siete. Len sa pripojíte k bezdrôtovému routeru a všetko si vychutnáte z pohodlia gauča. Na priamo potom vie zrkadliť displej mobilného zariadenia. Stačí podpora Miracast.

Uspokojí aj náročného diváka s HbbTV a DVB-T / T2 / C / S2

Tuner DVB-T / T2 / C / S2 vám ušetrí výdavky za samostatné settop boxy a sledovanej relácie si budete môcť nahrávať a následne prehrávať z USB úložiska. Potrebujete si od televízie odskočiť? Potom využite TimeShift a pauzněte si živé televízne vysielanie.HbbTV okorení váš televízny zážitok. Prináša zaujímavé prídavné informácie.Napríklad pri sledovaní športového zápasu si vyhľadáte priebežné výsledky iných zápasov a pod. Unikátna aplikácia iVysílání od Českej televízie vám sprístupní bohatú ponuku archívu priamo na televízore Hitachi 43HK4W64.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 43 " (109,22 cm)
Kód:  XXWH045u73

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09