Obnoviť stránku

42 "Sharp LC-42LE762E

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

42 "Sharp LC-42LE762E

Moderná a funkciami nabitá 3D televízia s tenkým dizajnom si vás veľmi rýchlo získa bezchybným obrazom aj  vybavenosťou. Uhlopriečka 107 cm s rozlíšením Full HD , teda 1920 × 1080 bodov, zobrazí všetko detailne a ostro vo verných farbách. Keď k tomu pridáme technológiu 3D vrátane štyroch párov 3D okuliarov a 300Hz Action Motion pre hladký a plynulý obraz, jedná sa o perfektnú televíziu pre sledovanie akčných filmov či športových prenosov. Tešiť vás môže fakt, že vďaka energetickej triede A + bude vaša televízia veľmi úsporná .

Technológia Aquos NET + vám umožní prístup do sveta plného aplikácií priamo prostredníctvom vášho televízora. Nechýba ani pohodlné ovládanie z aplikácie Sharp Smart Remote na vašom smartfóne alebo tablete. Vyskúšať si môžete ovládanie televízie pomocou gest na displeji. Funkcionalita Miracast prináša možnosť zobrazenia médií, hier z vášho smartphonu či tabletu na veľkej obrazovke.

Prostredníctvom DVB-T , DVB-C a DVB-S/S2 tunerov máte na dosah ruky všetky vaše obľúbené programy. Všetky sú doplnené CI + slotom pre vloženie platenej karty. Začlenenie televízora do domácej siete dovolia možnosť bezdrôtového pripojenia pomocou Wi-Fi . Podpora sieťového štandardu DLNA poskytne streamovanie hudby a fotografií z vášho počítača priamo na obrazovku televízie. Navyše, pomocou funkcie Timeshift + nezmeškáte žiadnen obľúbený program - iste využijete skvelú možnosť nahrávanie cez USB port .

Zvukový sprievod obstará dvojica reproduktorov o výkone 16 W . Náročného užívateľa poteší podpora pre montáž na stenu pomocou držiakov štandardu VESA . Nie bezvýznamným aspektom je samotný dizajn televízora, ktorý je neopozeraný a oku lahodí aj vo vypnutom stave. Veľmi tenký rámik  ešte viac dodáva tomuto modelu moderný vzhľad, vďaka ktorému televízor vynikne v každej obývacej izbe.


Hlavné prednosti televízora:

  • Veľkosť obrazovky 107 cm
  • 3D (vrátane štyroch párov 3D okuliarov)
  • Panel Full HD (1920 × 1080)
  • Active motion 300 Hz
  • Vstavaná Wi-Fi s DLNA
  • Múdra TV platforma AQUOS NET +
  • Miracast
  • Nahrávanie na USB
  • Možnosť ovládania televízie pomocou aplikácie Sharp Smart Remote
  • Timeshift +

Všeobecná charakteristika:
Teletext: 1000 strán
Elektronický sprievodca programami (EPG): 7 dní
USB media player pre: video/foto/hudbu
DLNA media player pre: video/foto/hudbu
Výstup pre slúchadlá
Výstup pre audio
Energetická účinnosť: A +

Jas 300 (cd/m2)

Reproduktory:
2 × 8 W

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 42 " (106,68 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Pasívny 3D

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 95,7 cm
Výška 60,5 cm
Hĺbka 22 cm
Výška bez podstavca 55,5 cm
Hĺbka bez podstavca 6,4 cm
Hmotnosť 14,5 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WSA308j
Produktové číslo:  LC42LE762E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18