Obnoviť stránku

42" Panasonic TX-P42X60E

4,6 38 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

42" Panasonic TX-P42X60E

Cenovo dostupný plazmový televízor Panasonic vám v obývacej izbe vykúzli zábavu vo vysokej kvalite. Využíva svoju vlastnú, jedinečnú technológiu analýzy obrazu, ktorá zobrazuje každý snímok v kratšom časovom úseku, čo vytvára ostrý obraz. Spolu s 600Hz technológiou umožní pozorovať aj tie najdynamickejšie scény vo filmoch a športových prenosoch s maximálnou vernosťou a bez nežiaduceho rozmazávania obrazu.

Obraz plný farieb

Vychutnávajte si dokonale farebný obraz s vysokým jasom, kontrastom a dokonalým podaním čiernej farby. Neuveriteľne živé farby v celom rozsahu a široké pozorovacie uhly patrí medzi hlavné prednosti televízora Panasonic.

Ostrý obraz v každej scéne


Nespornou výhodou plazmových televízorov Panasonic je veľmi vysoká rýchlosť prekresľovania obrazu. So zobrazovacou frekvenciou 600 Hz a neuveriteľne nízkou odozvou si vychutnáte perfektne ostrý obraz aj v tých najdynamickejších scénach.

Multimediálny prehrávač


Televízor podporuje funkciu USB prehrávače a umožní vám prehrávať naozaj širokú škálu formátov. Kúpou televízora tak získate nielen kvalitný televíziu, ale aj multimediálny prehrávač s vysokou kvalitou obrazu. Nechýbajú ani HDMI porty na prenášanie videa i audia s vysokým dátovým tokom alebo optický výstup pre viackanálové audio.

Elegantný a úsporný


Výnimočný dizajn televízora perfektne doplní váš interiér a dodá mu elegantný nádych. Prevedenie a konštrukcia pôsobí štýlovo a vyniká vysokou pevnosťou. Nezabudlo sa ani na životné prostredie a vďaka svetelnému senzoru bude obraz vždy s vyváženým jasom, ktorý šetrí vaše oči aj elektrickú energiu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 42 " (106,68 cm)

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Svetelný senzor

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 100,7 cm
Výška 65,7 cm
Hĺbka 23,1 cm
Výška bez podstavca 61,5 cm
Hĺbka bez podstavca 8,1 cm
Hmotnosť 16,5 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WX250j0
Produktové číslo:  TX-P42X60E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01