Obnoviť stránku

42" Orava LT-1084

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

42" Orava LT-1084

Múdra televízia predstavujúca vrcholový rad z produkcie spoločnosti Orava a jej prevedenie tomu napovedá. Vydarený ultraštíhly dizajn, použitie moderných technológií a vynikajúca výbava predurčujú túto televíziu k tomu, aby sa stala multimediálnym centrom vo vašej domácnosti. Obrazovka s uhlopriečkou 107 cm a špičkovým Full HD rozlíšením ponúka kvalitné zobrazenie farieb, nízku dobu odozvy a široký pozorovací uhol. Vďaka LED podsvieteniu sa môžete tešiť na dlhšiu životnosť obrazovky a nižšiu spotrebu energie. Televízor disponuje integrovaným DVB-T tunerom na príjem pozemného digitálneho vysielania a zvláda aj príjem káblovej televízie vďaka DVB-C tuneru.
Televízor sa môže pochváliť množstvom užitočných funkcií a širokou možnosťou pripojenia ďalších zariadení. Pomocou LAN konektoru sa jednoducho pripojíte do domácej siete. Televízor je po zakúpení USB adaptéra tiež pripravený na pripojenie k Wi-Fi sieti. Môžete tak hneď využiť nainštalovaný prehliadač a začať surfovať na internete. Pripravené sú aj ďalšie aplikácie ako napríklad Youtube a ďalšie si môžete ľahko stiahnuť v internetovom obchode. Dva USB konektory umožňujú okrem prehrávania digitálneho obsahu z externých diskov aj nahrávanie televíznych relácií. Zdieľanie súborov v domácej sieti uľahčuje technológia DLNA. Dva HDMI konektory poslúžia na pripojenie prehrávača, notebooku alebo konzoly. Skvelý zvukový výstup ponúknu dva reproduktory s celkovým výkonom 16 W.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 42 " (106,68 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie DLNA, WiFi ready
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 95,7 cm
Výška 62,7 cm
Hĺbka 22 cm
Výška bez podstavca 55,5 cm
Hĺbka bez podstavca 6,4 cm
Hmotnosť 11,2 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO445b
Produktové číslo:  LT-1084
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02