Obnoviť stránku

42" LG OLED42C44

Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
Novinka
1 299 €

42" LG OLED42C44

Chcete si aj doma užiť tú vzrušujúcu filmovú atmosféru, ktorú zažívate pri projekcii v kine? V tom prípade rozhodne stojí za zváženie televízor LG. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii OLED a podpore formátov HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú vizuálnym pôžitkom. Nadšení budú aj milovníci rýchlych scén vďaka 144Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) spolu s odozvou 0,1 s uspokojí aj tých najvyberavejších hráčov. Smart TV LG využíva pokročilý operačný systém WebOS a jeho dizajn dopĺňa skutočne elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dopĺňa čierna farba. Televízor môžete prichytiť na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 300×200 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou balenia.

Televízor 42
Televízor 42

Kľúčové prednosti televízora 42" LG OLED42C44

  • Filmovú atmosféru do vášho domova vnesie televízor LG
  • Fantastické obrazové zážitky ponúka technológia OLED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Milovníci dynamických scén budú potešení 144Hz obnovovacou frekvenciou
  • TV poskytuje 0,1 s odozvu
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 42" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva novodobý operačný systém WebOS
  • K výbave patrí HDR a TÜV Flicker-Free
  • O zvuk sa stará Dolby Atmos
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač, prehrávanie 360° videa a ECO mode
  • Ďalšie obľúbené funkcie: kalibrácia zvuku
  • Pozriete si vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch a Vodafone TV

Obraz televízora poskytuje dych berúci zážitok

Zbavte sa všetkých starostí, pohodlne sa usaďte a naplno si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 42" uhlopriečke. Televízor LG vám vďaka svojmu veľkému množstvu pixelov po celej ploche obrazovky sprostredkuje veľmi podrobný obraz. Značenie 4K predstavuje štvornásobné množstvo obrazových bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obraz sa skladá z 3840 × 2160 pixelov, a tak je možné preniesť k vám na obrazovku film či program bez straty kvality.

Televízor 42
Televízor 42

OLED sa zaslúži o nezabudnuteľný zážitok zo živých a autentických farieb

Technológia OLED TV poskytuje pútavý zážitok. Displej využívajúci OLED technológiu je charakterizovaný vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a živým podaním farieb. Umožňuje nezávislé ovládanie každého pixelu, čím dosiahne výrazné a sýte čierne odtiene. Displej s technológiou OLED je energeticky šetrný, pretože spotrebováva energiu iba pre zapnuté pixely.

Je kompatibilný s rôznymi formátmi HDR

Tento TV je vybavený technológiou High Dynamic Range (HDR), ktorá zaisťuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach obrazu. Presnejšie je vybavený technológiou HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 nastavuje jas obrazu podľa scény s najvyšším jasom. Vylepšenou verziou Dolby Vision je Dolby Vision IQ. Vďaka senzoru umiestnenému na televízore táto inteligentná technológia reaguje na svetelné podmienky v okolí a prispôsobuje tomu obraz.

Televízor 42
Televízor 42

Pokorte všetkých protivníkov v hrách vďaka televízoru LG

S hernými funkciami budete napred oproti konkurencii. Dobrá grafická stránka, rýchla odozva a okamžité reakcie sú neoddeliteľnou súčasťou úspechu pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hranie skutočne zážitok. Televízor LG pracuje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Najnovší operačný systém prináša neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS v sebe ukrýva množstvo zaujímavých funkcií, ako je Amazon Alexa. Vďaka tomu budete môcť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a pripojiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším spoločníkom vo svete TV. Ľahko vďaka nemu vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo uvítajú predovšetkým deti. Ľahko tak objavia svoju obľúbenú rozprávku bez potreby ručného zadávania názvu na klávesnici. Pomocou jedného inteligentného ovládača budete bez problémov ovládať všetky pripojené zariadenia. Len stlačíte tlačidlo a následne sa vám na televíznej obrazovke objaví vaša obľúbená aplikácia.

Televízor 42
Televízor 42

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom personalizovať televízne zážitky a mať prístup k ďalším online možnostiam a funkciám bez potreby používania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. Skúste tiež ovládanie televízora pomocou gest. Budete schopní meniť hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie operácie. Televízor vám umožňuje surfovať na internete cez webový prehliadač. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke svojho TV. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete. Jedinečnou vlastnosťou je schopnosť prehrávať videá v režime 360°. Pri prehrávaní 360° videa si môžete pozrieť video zo všetkých smerov. Týmto sa vám otvorí príležitosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali skryté.

Perfektná voľba televízora pre každého z vás

Prepojenie s ďalšími inteligentnými zariadeniami vám sprostredkuje WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvuk ako v kinosále zaistia technológie Dolby Atmos. Dolby Atmos prináša reprodukciu 3D priestorového zvuku za použitia väčšieho množstva kanálov. Jeden kanál tak môže zahŕňať zvuk streľby a druhý kanál mechaniku zbrane, vďaka tomu bude rozloženie v priestore presnejšie a reálnejšie. Televízor umožňuje kalibráciu zvuku, ktorá vám poskytuje možnosť optimalizovať nastavenie zvuku podľa akustických vlastností miestnosti alebo vašich osobných preferencií. TV reaguje na prostredie, v ktorom je umiestnený, a upravuje zvukové nastavenie tak, aby poskytol nejlepší audio výkon.

Televízor 42
Televízor 42

Užite si všetky multimediálne funkcie na jednom mieste

OLED televízor LG vás ohromí svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ si nestihnete pozrieť svoj obľúbený seriál, zaznamenajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a pozrite si obsah neskôr. Keď vás program v televízii prestane zaujímať, pripojte pomocou USB externý disk alebo flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie vám rýchlo a účinne nájde dostupné televízne a rozhlasové kanály. Vďaka základnému hotelovému režimu je možné vykonať nastavenie blokovania kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie. Funkcia PIP (picture in picture) umožňuje sledovať dva obrazy z rôznych zdrojov súčasne na jednom displeji. TV nesie označenie Calman Ready, má teda schopnosť profesionálne nastaviť obraz vďaka softvéru Calman, ktorý je častým nástrojom v profesionálnom audiovizuálnom priemysle.

Farebná hĺbka:

10

Rozmery:

57,7 × 93,2 × 17 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

54 × 4,11 cm (V × H)

Hmotnosť:

10,1 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ a CI+ 1,4

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 42 " (106,68 cm)

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, TÜV Flicker-Free
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG, Dolby Vision IQ
Farebná hĺbka 10

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa, ECO mode
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor, Calman Ready

Herné funkcie

Odozva 0,1 s
Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 93,2 cm
Výška 57,7 cm
Hĺbka 17 cm
Výška bez podstavca 54 cm
Hĺbka bez podstavca 4,11 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 71,8 cm
Hmotnosť 10,1 kg
VESA prichytenie 300×200

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Ďalšie vlastnosti zvuku Kalibrácia zvuku

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 52 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 90 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  WK655
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OLED42C44LA
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02