Obnoviť stránku

42 "LG 42LX320C

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

42 "LG 42LX320C

LG prináša túto 42 palcový hotelovou televíziu, ktorá pomôže k tomu, aby sa hostia zrovna vo vašom hoteli cítili ako doma. Televízor ponúka výber nástrojov, vďaka ktorým môžete zákazníkovi ľahko priblížiť ponúkané služby. K tomu využijete mnohých funkcií, akými sú napríklad uvítacia obrazovka, lock mód, či USB auto playback.

Kľúčové vlastnosti

  • Uhlopriečka 106 cm
  • HD DVB-T / C
  • USB, MHL, LAN
  • Hotelový mód,
  • Uvítacia obrazovka
  • USB klonovanie
  • Zámok Kensington

Kvalita a elegancia

Okrem toho tento model LG TV vnesie do vášho hotelovej izby moderné technológie a originálny dizajn. Špičkový obraz vo Full HD rozlíšení sa môže chváliť verným podaním farieb, prvotriedny zvuk s výkonom 20 W. Iste oceníte f unkcie Lock Mode, ktorá dokáže zablokovať externé signály z neautorizovaných zdrojov. Vďaka tomu zabránite pripojenie neadekvátnych zdrojov v zariadeniach ako sú nemocnice, väzenia, vstupné haly škôl či hotelov.

Vysoká konektivita

O konektivitu je postarané vďaka širokej palete konektorov, medzi ktoré patrí HDMI, USB 2.0 podporujúci nastavenie parametrov pomocou USB klonovanie, LAN port a 3,5 mm jack na slúchadlá. Istotou proti odcudzeniu je podpora zámku Kensington.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 42 " (106,68 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART

Pripojenie

HDMI 1 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 96 cm
Výška 61 cm
Hĺbka 22 cm
Výška bez podstavca 57 cm
Hĺbka bez podstavca 5,6 cm
Hmotnosť 9,5 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK621k9
Produktové číslo:  42LX320C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14