Obnoviť stránku

42" Hyundai FL 42167

4,5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

42" Hyundai FL 42167

Televízor Hyundai FL 42167 s uhlopriečkou 106 cm je horúcim tovarom pre všetkých, ktorí hľadajú skvele vybavený prístroj za ešte lepšie peniaze. Veľmi kvalitná obrazovka Direct LED disponuje Full HD rozlíšením a technológiou CMP s obnovovacou frekvenciou 100 Hz pre rýchlu odozvu a dokonale ostrý obraz s jasnými a živými farbami. Túto vlastnosť oceníte nielen pri sledovaní športových zápasov, ale aj u akčných scén. Ďalšou výhodou sú široké pozorovacie uhly, ktoré oceníte najmä ak sa na televíziu pozeráte spoločne s celou rodinou.

O príjem televízneho signálu sa starajú pozemný (DVB-T) alebo káblový (DVB-C) tuner. Pokiaľ využívate platené kanály, potom príde vhod aj CI slot pre dekódovaciu kartu. Nestíhate svoj obľúbený program v štandardnom vysielacom čase? Teraz si ich môžete jednoducho nahrať na externý HDD alebo flash disk pomocou funkcie Record Ready . Rovnako tak si s funkciou Timeshift môžete pozastaviť program a dopozerať sa s oneskorením. Okrem nahrávania môžete rozhranie USB využiť aj na prehrávanie videa, hudby alebo aj prezeranie obrázkov priamo v televízii. Podpora mnohých formátov zaručuje bezproblémové prehrávanie takmer akéhokoľvek multimediálneho obsahu vrátane videí typu .mkv, .avi alebo napríklad mp4.


Ďalšie funkcie:

  • Časový spínač pre vypnutie
  • Detská poistka
  • Herný mód
  • Hotelový mód (pasívna)
  • Teletext

Podporované formáty :

  • Obrázky: JPEG, BMP
  • Audio: MP3
  • Video: MKV, AVI, MPEG, MP4, XviD

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 42 " (106,68 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Farba

Farba Čierna
Kód:  WHY236c
Produktové číslo:  HYUFL42167
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14