Obnoviť stránku

42" BenQ IL420

3,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

42" BenQ IL420

Veľkoplošný LCD monitor BenQ IL420 je zástupcom radu IL, ktorý využíva infračervenú technológiu umožňujúcu snímanie až 6 dotykových bodov. Pokročilý dizajn tohto riešenia odstraňuje väčšinu "mŕtvych zón" a výrazne zvyšuje presnosť a spoľahlivosť dotykového ovládania. Panel využíva štruktúru tvorenú pevnejšími bodmi na všetkých okrajoch a zabraňuje skresleniu obrazu, ktoré sa bežne vyskytuje pri komerčných displejoch pri otočení do polohy na výšku.

Použitý konektor DisplayPort so šírkou pásma 10,8 Gb/s umožňuje plynule prenášať obsah aj na dlhé vzdialenosti. BenQ IL420 disponuje sieťovým konektorom a sériovým rozhraním RS232, cez ktoré je možné vykonávať vzdialenú správu z riadiaceho servera, ku ktorému sú pripojené jednotlivé displeje. Tá obsiahne všetky bežné činnosti, ako napr. nastavenie OSD a aktualizáciu firmvéru.

Nechýba technológia obraz v obraze (PIP) umožňujúca zobrazenie obsahu z dvoch nezávislých zdrojov video signálu súčasne. Senzor okolitého osvetlenia automaticky upravuje jas obrazovky podľa svetelných podmienok okolitého prostredia a je tak možné dosiahnuť zníženie spotreby energie o 40-50 %. Displej IL420 je pripravený na životný cyklus až 50 000 hodín nepretržitej prevádzky - je pripravený stať sa spoľahlivým pomocníkom v oblasti digitálnej reklamy a prezentácií.

Doplňujúce informácie:

Podsvietenie:
D-LED

Kontrast:
Typicky 1000:1

Pozorovacie uhly (horizontálne/vertikálne):
178°/178°

Vstupné konektory:
Video: VGA (D-Sub 15-pin), DVI (DVI-D), Composite Video (BNC jack), S-Video, YPbPr (RCA jacks), HDMI, DisplayPort
Zvuk: L/R (RCA jacks), Line-in (3,5 mm jack)
Vzdialená správa: RS-232C (D-Sub 9-pin), RJ45 (Jack RJ45 W/LED I)

Výstupné konektory:
Video: VGA (D-Sub 15-pin), Composite Video (BNC jack)
Audio: L/R (RCA jacks)
Vzdialená správa: RS-232C (D-Sub 9-pin)

Reproduktory:
2 × 6 W

Prevádzkové podmienky:
Teplota: 0-40 °C
Vlhkosť: 10-90 %

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu

Farba

Farba Čierna

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas 24 h/deň
Kód:  WT304c1
Produktové číslo:  9H.F07PQ.NE2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18