Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

42,5" Viewsonic VX4380-4K

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

42,5" Viewsonic VX4380-4K

Špičkový obraz v každom detaile

Spoznajte kúzlo detailu na 42,5" monitore Viewsonic VX4380-4K s Ultra Clear 4K UHD rozlíšením. 4× vyššie rozlíšenie ako dosahuje Full HD a technológia SuperClear IPS zaistí krištáľovo čisté farby, ostré detaily a vynikajúcu hĺbku obrazu. Vďaka IPS technológii je pozorovací uhol rozšírený až na 178° horizontálne aj vertikálne.


Kľúčové vlastnosti monitora ViewSonic VX4380-4K

  • Rozlíšenie 4K UHD (3 840 × 2 160 px)
  • Elegantný tenký rámik
  • 99 % pokrytie farieb sRGB a 87 % pokrytie farieb AdobeRGB
  • Technológia SuperClear IPS
  • Odozva 5 ms
  • Potlačenie modrého svetla
  • DisplayPort, HDMI, VGA
  • Integrované duálne reproduktory

Živé farby zo všetkých uhlov

Panel s technológiou SuperClear IPS sa postará o úžasné farby, konzistentný jas a vynikajúce pozorovacie uhly. Táto moderná technológia zobrazuje väčšiu časť farebného gamutu, takže dodáva viac odtieňov viditeľných farieb a zaisťuje tak ich presnú reprodukciu.


Ohromujúce 4K rozlíšenie

Monitor vďaka vysokému 4K rozlíšeniu zobrazuje viac ako 8 miliónov pixelov s vysokou hustotou. Výsledkom sú dokonalé detaily a jas, ktoré sa postarajú o ohromujúce živé obrazy. Oproti bežnému Full HD rozlíšeniu je zobrazené 4× viac obsahu, čo zvýši nielen vašu produktivitu, ale aj zážitok zo sledovania filmov či hrania hier.


Elegantný tenký dizajn

Celý dizajn displeja Viewsonic VX4380 je prispôsobený tak, aby na pracovnom stole zabral čo najmenej miesta a pritom si zachoval moderný minimalistický vzhľad. Monitor vyniká veľmi úzkym rámčekom a tenkým telom. Vďaka štandardu VESA ho môžete zavesiť na stenu.


Funkcia MultiPicture

Monitor Viewsonic VX4380-4K je vybavený podporou MultiPicture pre súčasné prehliadanie obsahu až zo 4 zdrojov v rozlíšení Full HD 1 080p. Pre zvýšenie flexibility sú k dispozícii funkcie Picture-in-Picture (PIP) a Picture-by-Picture (PBP).


Šetrný k vášmu zraku

Ak denne pracujete s monitorom, určite sa stretávate s častou únavou očí. ViewSonic sa snaží tento jav eliminovať a svoje monitory vybavil technológiou zabraňujúcou blikaniu obrazu. Zahrnutý je tiež filter modrého svetla, ktorého vyžarovanie má negatívny vplyv na kvalitu spánku a namáhanie zraku.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Obraz v obraze (PiP)

Farba

Farba Čierna
Kód:  WV300d
Produktové číslo:  VX4380-4K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09