Obnoviť stránku

40" Toshiba 40T5435DG

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40" Toshiba 40T5435DG

102cm 3D Smart televízor v sebe spája realistický obraz aj pohodlie pri prezeraní webových stránok. Zábava s ním teda sledovaním televíznych relácií iba začína. Skôr ako ju prvýkrát zapnete, pozrite si jej krásny dizajn. Čierne rámčeky so striebornou lištou a plochým stojanček ozdobia každú obývačka.

Perfektný obraz aj zvuk

Sledovanie akčných filmov, športových relácií aj vašich obľúbených seriálov bude vždy skvelá udalpsť. Na Full HD paneli uvidíte všetko ostro, vo verných farbách a široké pozorovacie uhly oceníte, ak sa na film budete pozerať s celou rodinou. Technológia Dolby Digital Plus sa postará o prvotriedny zvuk. Podporovaná 3D technológia vás prenesie na miesto deja. Nasaďte si jedny zo 2 párov aktívnych okuliarov a budete uhýbať počas prestrelky. Navyše vďaka konverzii z 2D na 3D si budete môcť v tomto formáte užiť aj vaše staré obľúbené rozprávky.

Televízia má aj pokročilé obrazové funkcie, ako je sofistikované zobrazenie 24p, takže si vychutnáte filmy z diskov Blu-ray presne tak, ako chcel sám režisér. Full HD obrazovka má obnovovaciu frekvenciu 100 Hz, vďaka čomu zariadi ostrý obraz aj pri športových podujatiach, akčných filmoch či hraní konzolových hier. Na paneli si tak vychutnáte skutočne živý obraz bez rozostrenia.

Internet z pohodlia vášho gauča

Surfujte na internete a prezerajte si svoje obľúbené stránky, ako keby ste sedeli pri počítači. Na veľkej obrazovke to bude úplne nový zážitok. Pustite si najobľúbenejšie videá alebo sa spojte so svojimi priateľmi. Užívajte si výhody HbbTV , teda hybridnej televízie so všetkým, čo to prináša.

Široké možnosti pripojenia

Solídna konektívna výbava umožňuje pripojenie ostatných zariadení. Chcete vidieť svoje krásne fotky a videá z dovolenky na veľkej obrazovke? Nie je nič jednoduchšie - vďaka USB portu ľahko pripojíte svoj flash alebo pevný disk. Na spomínané úložisko navyše môžete svoje obľúbené relácie aj nahrávať . HDMI umožňuje pripojenie DVD alebo Blu-ray prehrávača, herných konzol a iných zariadení.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Farba

Farba Čierna
Kód:  WB040g6b
Produktové číslo:  40T5435DG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09