Obnoviť stránku

40" Toshiba 40L3433DG

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40" Toshiba 40L3433DG

Smart TV Toshiba radu L3 v sebe spája pohodlie prehliadanie webových stránok a televíziu s Full HD obrazom za rozumnú cenu. Ponúka široké možnosti obsahu na detailné Full HD obrazovke a široká konektívna výbava vrátane integrovaného wifi rozhranie umožňuje pripojenie ostatných zariadení. Surfujte na internete a prezerajte si svoje obľúbené stránky, ako keby ste sedeli pri počítači. Na veľkej obrazovke to bude úplne nový zážitok.
Detailné Full HD rozlíšenie poskytuje živé farby a ostrý obraz aj pri väčšom detaile. Technológia LED prináša nízku spotrebu a vysoký jas sa skvelým kontrastným pomerom. So svojou uhlopriečkou 102 cm (40 ") sa hodí aj do veľkých miestností. Jeho sledovanie potom bude možné prakticky z akéhokoľvek miesta vďaka výborným pozorovacím uhlom . Dekodér Dolby Digital Plus sa potom postará o prvotriedny zvuk.
Chcete vidieť svoje krásne fotky a videá z dovolenky na veľkej obrazovke? Nie je nič jednoduchšie - vďaka USB portu ľahko pripojíte svoj flash alebo pevný disk. 3 konektory HDMI potom umožňujú pripojenie DVD alebo Blu-ray prehrávače, herné konzoly a iné zariadenia. Televízor poskytuje prvotriedny obraz, avšak pozadu nezostáva ani elegantné prevedenie.
Doplňujúce informácie:

Podporované formáty (z USB):
Obrázky: JPEG, PNG, BMP
Audio: MPEG1 layer 2 MP3, MPEG1 layer 3 MP3, AC3, ASF, LPCM (len pri videu), IMA-ADPCM/MS-ADPCM (len pri videu), LBR (len pri videu), WAV
Video: dát/mpg/mpeg, vob, mp4, mkv, Xvid, asf, 3gp, FMV

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 93,3 cm
Výška 60,3 cm
Hĺbka 24,9 cm
Výška bez podstavca 56 cm
Hĺbka bez podstavca 10,7 cm
Hmotnosť 13,5 kg
VESA prichytenie 200×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WB040g4a
Produktové číslo:  40L3433DG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01