Obnoviť stránku

40" Sharp LC-40LD270E

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40" Sharp LC-40LD270E

Plynulý a detailný obraz

Moderná a funkciami nabitá 3D televízie s tenkým dizajnom si vás veľmi rýchlo získa svojím bezchybným obrazom aj svojou vybavenosťou. Uhlopriečka 107 cm s rozlíšením Full HD, teda 1920 × 1080 bodov, zobrazí všetko detailne a ostro vo verných farbách. Nechýba 100Hz technológie pre hladký a plynulý obraz. Tešiť vás môže fakt, že vďaka energetickej triede A + bude vaša televízia veľmi úsporná.

Anténou aj káblom

Súčasťou televízora je dvojica digitálnych tunerov pre príjem pozemného DVB-T a káblového DVB-C vysielania. Doplnené CI + slotom pre vloženie platenej karty. Pre spojenie s externými zdrojmi vysokého rozlíšenia potom televízor obsahuje trojicu rozhrania HDMI. Nesmú chýbať ani dva porty USB pre priame prehrávanie obsahu (fotografií, videa i hudby) z flashdiskov či prenosných pevných diskov.

VESA uchytenie

Zvukový sprievod obstará dvojicu reproduktorov s celkovým výkonom 16 W. Náročného užívateľa potom iste poteší podpora pre montáž na stenu pomocou držiakov štandardu VESA. Veľmi tenký rámik ešte viac dodáva tomuto modelu moderný vzhľad, vďaka ktorému televízor vynikne v každej obývacej izbe.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 90,4 cm
Výška 55 cm
Hĺbka 31,5 cm
Hmotnosť 8,4 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WSA307e1
Produktové číslo:  LC40LD270E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14