Obnoviť stránku

40" Samsung MD40C

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40" Samsung MD40C

Prezentácia na úrovni


Displej rady MDC slúži pre samostatnú, graficky impozantný prezentáciu v špičkovej kvalite obrazu. Nepotrebuje počítač alebo prehrávač pre vytvorenie pútavých reklamných plôch. Ľahko si navoľte vaše požiadavky a pripravte si prezentáciu, ktorá sa následne bude meniť v priebehu dňa. Zobrazovaný obsah môžete robiť a ukladať prostredníctvom ľahko použiteľného rozhrania, kde sú k dispozícii bezplatné prezentačné šablóny a nástroje pre rýchle vytváranie obsahu . Platforma SSSP obsahuje dvojjadrový procesor s výkonnou grafickou časti, takže sa vám medze v kreativite rozhodne nekladú. Vaše firemné prezentácie dokáže vždy pritiahnuť pozornosť okolia.

Pripravený pre spoluprácu


Počíta sa s použitím viac displejov tejto rady, a tak nechýba nástroje pre diaľkovú správu a kopírovanie nastavení na vložený flashdisk. Na krátku vzdialenosť budete mať pod palcom ovládanie viacerých displejov skrze RS-232 a na diaľkové spojenia sa ponúka rozhranie sieťovej karty. Užívatelia môžu displeja ovládať pomocou programu Multi Display Control (MDC). Nie je problém ani ak chcete celú videostenu. Prehrávačom Samsung MagicInfo Premium S naplánujete ich využitie rôznymi typmi súborov, zobrazovanie informačných kanálov RSS, špeciálnymi efektmi a podporuje aj rozšírené funkcie vrátane interaktívneho obsahu a integrácie s databázovými informáciami .

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  WH609s
Produktové číslo:  LH40MDCPLGC/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03