Obnoviť stránku

40 "Orava LT-1033

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40 "Orava LT-1033

Orava LT-1033 je kvalitne vybavený televízor, ktorý ponúkne perfektné detaily vďaka podpore FullHD rozlíšenie. Obrazovka s uhlopriečkou 102 cm poskytuje verné zobrazenie farieb, široký pozorovací uhol a nízku dobu odozvy. Technológia podsvietenia LED znižuje spotrebu energie a predlžuje životnosť obrazovky. Televízor je aj vďaka tomu zaradený do energetickej triedy A. Ultratenký a minimalistický dizajn zaručuje, že sa televízor stane skvelým doplnkom v každej obývacej izbe. Tuner DVB-T pre príjem digitálnych programov pozemného vysielania je doplnený o možnosť príjmu digitálnych programov v káblových sieťach pomocou tunera DVB-C, pokiaľ nie je pre príjem nutné použiť prístupovú kartu.

Pre pripojenie ďalších zariadení je pripravených niekoľko konektorov. Vďaka USB rozhranie môžete k televízoru pripojiť externý pevný disk alebo flashdisk, prehrávať na nich uložené súbory a je tu aj možnosť nahrávať vysielané relácie. Neunikne vám tak už žiadny obľúbený program. V ponuke nechýbajú ani dva konektory HDMI , Ktoré využijete pre pripojenie notebooku alebo mobilného telefónu. Užijete si tak zobrazenie multimediálneho obsahu na väčšej ploche. V pamäti televízora je pripravené 1000 predvolieb pre uloženie televíznych programov a najnovšie informácie môžete získať v 1000 stranovom teletextu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 93 cm
Výška 59,3 cm
Hĺbka 22 cm
Výška bez podstavca 55,4 cm
Hĺbka bez podstavca 9,8 cm
Hmotnosť 11 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO440d
Produktové číslo:  LT-1033 A82B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08