Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

40" NEC MultiSync P403

Doručenie na
predajňu zadarmo
1 039,54 €

40" NEC MultiSync P403

LCD panel NEC P403 Public displej je ideálnym podnikovým zobrazovacím zariadením, kde prevádzková doba vyžaduje režim 24/7. Komunikujte so zákazníkmi v obchode, sledujte riadiacú miestnosť a všetko, kde je potrebná spoľahlivosť, flexibilita a nízke náklady na prevádzku. Vďaka integrovanej S-PVA obrazovke podsvietenej LED technológiou ponúka vynikajúcu kvalitu obrazu podporenú výkonnými reproduktormi. Špeciálny senzor dokáže detekovať diváka a ihneď upraviť na základe vzdialenosti jas, hlasitosť a vstupy alebo zvýšiť alebo znížiť výkon displeja a zabezpečiť úsporu energie.
Je exkluzívne vybavený NEC OPS slotom pre integráciu najrôznejších slotových riešení založených na novom OPS štandarde. Displej je tak možné rozšíriť o celý rad modulov vrátane rozlične výkonných PC, HDSDI vstupov/výstupov, Media Player s technológiou Widia, HDBase interface a celý rad iných riešení. Vďaka tomu má navýšené možnosti v použivaní. Vo výbave taktiež nájdete širokú paletu rozhraní, vrátane DisplayPort konektora, HDMI, DVI as ovládaním prostredníctvom siete LAN. K jeho ďalším prednostiam možno menovať aj podporu DICOM pre lekárske aplikácie či zábery v zdravotníctve (RTG snímky atď).

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie Automatická regulácia jasu

Farba

Farba Čierna

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas 24 h/deň

Spotreba

Kód:  WN352a1
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  60003477

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16