Obnoviť stránku

40 "LG 40UF7727

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40 "LG 40UF7727

Televízia s Ultra HD rozlíšením prináša omnoho jemnejší obraz ako Full HD. Úchvatné zobrazenie podčiarkuje nemenej pokročilý obklopujúce zvuk, ktorý svojou hĺbkou posúva hranice vášho vnímania dynamiky. Zariadenie využíva platformy webOS 2.0 a veľa zábavy si užijete s magickým ovládačom.

kľúčové vlastnosti

  • Úchvatný obraz vďaka Ultra HD rozlíšení
  • Navýšenie nižšieho rozlíšenia pre maximálnu kvalitu obrazu (Upscaler)
  • Užívateľsky prívetivé prostredie systému WebOS 2.0
  • Viackanálový zvuk Ultra Sorround
  • Podpora budúceho štandardu pre kompresiu videa (HEVC)
  • magický ovládač

Obraz ostrý, ako britva

Ultra HD rozlíšení vykresľuje obraz do najmenších podrobností. Prináša 8,3 milióna pixelov, teda 4 krát viac ako Full HD, výsledkom perfektné podívaná s jasnými a detaily aj zblízka. Dobrou správou je, že 4K si vďaka vylepšenia obrazu 4K Upscaler teraz môžete užiť aj počas televízneho vysielania, filmov a športových prenosov. Táto technológia totiž vylepšuje detaily takmer na kvalitu 4K, čím vám sprostredkuje nový a vzrušujúci pohled.

Prívetivé užívateľské rozhranie

Operačný systém WebOS prispeje k vašej nerušenej zábave. Má prehledné užívateľské rozhranie, ktoré je jednoduché na pochopenie, takže sa vyhnete zložitému prvotnému nastavovaní. Všetko je otázkou niekoľkých málo krokov bez žiadnych zložitostí, zábavu si teda užijete od samého začiatku. Stlačením tlačidla Domov (Home) ľahko vyberiete vybrať obsah a funkcie z Launcher umiestneného v spodnej časti obrazovky. Launcher umožňuje prepínať medzi televíznym vysielaním a ďalším obsahom podľa vašej potreby.

magické ovládanie

Televízia je vybavená magickým diaľkovým ovládačom Magic Remote, s ktorým si užijete veľa zábavy. Zbaví vás všetkých ťažkostí pri používaní televízora s pomocou kurzora, klikanie a rolovanie ako pri ovládaní počítačovou myšou. Ponúka napríklad funkciu Universal Control pre nastavenie obrazu a zvuku alebo hlasové ovládanie. Staňte sa pánom situácie, váš ovládač a televízor vás budú doslova počúvať.

Pripravený na budúcnosť

Novým štandardom pre kompresiu videa v kvalite 4K bude kompresný formáte HEVC. Podporuje 4K video sa snímkovou frekvenciou 60 snímok za sekundu, čo sa prejaví na ostrom zobrazenie rýchlych pohybov bez známok rozmazania. Obsah v kvalite 4K teraz môžete streamovať z internetu alebo prenášať cez USB bez nutnosti podpory zo strany prídavného zariadenia.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Inteligentný ovládač, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 90,6 cm
Výška 58,4 cm
Hĺbka 21,6 cm
Výška bez podstavca 52,4 cm
Hĺbka bez podstavca 5,67 cm
Hmotnosť 10,4 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK609d6a
Produktové číslo:  40UF7727
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12