Obnoviť stránku

40" Hyundai FL 40S372 SMART

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40" Hyundai FL 40S372 SMART

LED televízor FL 40S372 s uhlopriečkou 102 cm je rozmerovo primerané riešenie pre hlavné miesto sledovanie relácií televízie aj internetu, ktorého prístup je s touto televíziou hračkou. Jemný obraz poskytuje vysoké rozlíšenie Full HD kombinované s 400Hz technológiou Clear Motion Picture pre rýchlu odozvu s bohatým kontrastným pomerom pre špičkové zobrazenie akéhokoľvek obsahu .
Tento model má zabudovaný TV tuner DVB-T pre digitálne vysielanie zvláda ako štandardné, tak aj vysoké rozlíšenie. V ponuke sú aj DVB-C/S2 pre kvalitný príjem káblového a satelitného vysielania. O čistý a ostrý obraz sa stará hrebeňový filter. S najmodernejším podsvietením LED si vychutnáte dokonalú úroveň čiernej a dokonale jasnú bielu a usporíte elektrickú energiu, čomu zodpovedá energetická trieda A.
Televízor je dobre vybavený sortimentom konektorov vrátane SCART a HDMI portu a celým radom potrebných funkcií. Z tých atraktívnych určite stojí za zmienku nahrávania TV na USB médium, podpora HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) vysielania, DLNA 1.5 pre streamovanie obsahu z tabletov, telefónov a iné chytré elektroniky. Je k dispozícii aj aplikácie pre ovládanie z telefónov alebo tabletov s operačným systémom Android a iOS.
Doplňujúce informácie:

USB podporované formáty:
Obrázky: JPEG
Audio: MP3, WMA, WAV
Video: MKV, AVI, MPEG, VOB, TS, M2TS, WMV, MP4, XviD

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie DLNA, WiFi ready

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 93 cm
Výška 59,2 cm
Hĺbka 22 cm
Hmotnosť 12,4 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WHY234e
Produktové číslo:  HYUFL40S372SMART
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03