Obnoviť stránku

40 "Hyundai FL 40272

4,2 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40 "Hyundai FL 40272

LCD televízor v atraktívnom čiernom prevedení s Full HD obrazom. Širokouhlý formát 16:9 umožňuje sledovanie väčšiny filmov na celej obrazovke bez pruhov, skreslenia alebo deformácie. Zaistené sú tiež výborné pozorovacie uhly a kontrast. Panel ponúka 100Hz spracovanie obrazu a odozvu veľmi príjemných 5 ms, čím zaručí perfektne ostrý a jasný obraz, bez šumov, nepresností a nespôsobuje únavu očí pri dlhšom sledovaní ako klasické televízory. Všetky tieto atribúty robia z tohto televízora skvelý prostriedok na sledovanie televízneho vysielania, ale aj kvalitných filmov distribuovaných na moderných diskoch Blu-Ray.

Prehrávajte a nahrávajte cez USB

Nahrajte si svoje obľúbené relácie alebo filmy na USB médium. Televízor podporuje aj prehrávanie multimediálnych súborov z USB flashdisku alebo externého disku. Poradí si s formátmi MKV, DivX, XviD, MP3 alebo WMA. Určite tiež poteší možnosť časového posunu (timeshift), s ktorou si reláciu jednoducho zastavíte a potom si ju môžete opäť pustiť.

Moderne navrhnutý

Nízka spotreba a vysoký farebný kontrast je dosiahnutý vďaka použitiu technológie LED podsvietenia. Tá je oproti klasickému podsvieteniu oveľa úspornejšia a umožňuje oveľa kvalitnejšie farebné podanie. Prítomnosť HDMI portu ocenia majitelia konzol alebo Blu-ray prehrávačov, ktorí si tak budú obraz vychutnávať v kvalite bez narušenia. O kvalitné ozvučenie sa postarajú dva stereo reproduktory.

Prehrávané formáty:
AVI; H.264; JPG; MKV; MP3; MP4; MPEG; TS; VOB; WMA; WMV; X.264; XviD

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 1 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 92,3 cm
Výška 58,8 cm
Hĺbka 22 cm
Výška bez podstavca 54,4 cm
Hĺbka bez podstavca 6,8 cm
Hmotnosť 12,4 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WHY234d2
Produktové číslo:  HYUFL40272
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04