Obnoviť stránku

40" GRUNDIG 40 VLE7321

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40" GRUNDIG 40 VLE7321

Televízory Grundig si dáva za cieľ vás kvalitne pobaviť nielen televíznym vysielaním, ale aj internetovými a vlastnými videami. Televízor sa totiž radí medzi tzv SMART TV , Ktoré ponúkajú sieťové funkcie a pripojenie k internetu - môžete sa pripojiť k internetu prostredníctvom LAN vstupu a užívať rad rôznych aplikácií , Ktoré sa dajú doinštalovávať. Aby bolo ovládanie čo najviac priateľské, možno si okrem diaľkového ovládača zvoliť ovládanie cez chytrý telefón či tablet .
Na uhlopriečke 40 "si budete môcť vychutnávať obraz vo Full HD rozlíšení. Využíva LED podsvietenie, vďaka ktorému zaisťuje dokonale rovnomerný jas po celej obrazovke. S podaním prirodzených farieb je obraz skutočne ako živý, má bohatý kontrast a hĺbku, ktorá berie dych. Uhladený obraz pri sledovaní filmov s dynamickými scénami a športových prenosov zaručí 200Hz frekvencia spracovania obrazu .
Podpora sieťového štandardu DLNA poskytne podporu pre streamovanie hudby a fotografií z vášho počítača priamo na obrazovku televízie. Nechýba ani užitočné USB porty, ktoré rozširujú funkcie televízora o priame prehrávanie videí , Hudby i obrázkov z prenosných dátových úložísk. Môžete na ne tiež nahrávať televízne vysielanie a využívať ich pre funkciu časového posunu (TimeShift). Pripojenie ďalších zariadení pojmú dokonca 4 HDMI vstupy .
Doplňujúce informácie:

Podporované formáty:
. M4a,. Wma,. Aac,. Jpg,. Jpe,. bmp,. png,. mov, divx,. mpg,. mpe,, vob,. dát,. trp,. ts,. avi,. mp4,. mkv, div
Titulky: SRT, SSA, ASS, SMI, Video SUB

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 91,9 cm
Výška 58,3 cm
Hĺbka 22,4 cm
Výška bez podstavca 54,4 cm
Hĺbka bez podstavca 4,2 cm
Hmotnosť 13,8 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WG840e6
Produktové číslo:  40 VLE7321
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01