Obnoviť stránku

40" Gogen TVL 40127 DLCRR

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40" Gogen TVL 40127 DLCRR

Televízor Gogen má 40 "obrazovku, na ktorej môžete sledovať vaše obľúbené filmy, šport alebo fantasticky farebne ladené dokumentárne filmy - to všetko v kvalite rozlíšenia Full HD. Obrazovka využíva LED technológiu podsvietenia, vďaka čomu zobrazuje živé farby, má vysoký kontrast, skvelé pozorovacie uhly , A to všetko pri veľmi nízkej spotrebe. Používatelia preferujúci vzdušnosť priestoru iste poteší uchytenie pomocou držiaka VESA.
Príjem TV relácií bude zaistený priamo televízorom vďaka vstavanému tuneru HD DVB-T a DVB-C. Nie ste doma a nechcete prísť o obľúbený program? Potom si ho nahrajte na USB externý harddisk alebo na USB flashdisk. Môžete k tomu využiť buď ponuku EPG alebo nahrávať ihneď tlačidlom Record. Rovnako tak si možno prehrávať na televíziu už uložené videá, hudbu aj fotografie. Funkcie TIME SHIFT dovoľuje sledovanie programov s časový posunom , Teda aj možnosť pretočenie späť a sledovanie z vybraného miesta aj počas nahrávania.
Dostačujúce sú aj možnosťou pripojenia ďalších prístrojov. Pomocou dvoch vstupov HDMI možno ľahko pripojiť zdroje vysokého rozlíšenia, ako napríklad Blu-ray prehrávače alebo hernú konzolu. Analógové signály možno priviesť cez kompozitný vstup alebo SCART. O zvuk sa starajú vstavané stereo reproduktory alebo možno zvuk priviesť cez receiver do zostavy reproduktorov domáceho kina.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 93 cm
Výška 60,5 cm
Hĺbka 22 cm
Hmotnosť 10,5 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WG9540b
Produktové číslo:  GOGTVL40127DLCRR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03