Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

40" Gogen TVF 40R384 STWEB

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40" Gogen TVF 40R384 STWEB

Čiernu eleganciu tohto inteligentného televízora značky Gogen výborne dopĺňa strieborný prúžok na spodnej hrane rámčeka, a tak sa bude skvele vynímať v modernom interiéri. Do domácnosti prinesie kompletnú televíznu a filmovú zábavu, ale aj kopu inteligentných služieb, vďaka ktorým budete mať oveľa širší výber z toho, čím sa práve chcete baviť. Televízor Gogen TVF 40R384 STWEB SMART LED je zaradený do energetickej triedy A+, a tak sa nemusíte obávať vysokých nákladov na elektrickú energiu, a môžete si užívať tohto spoločníka po celý deň.

Kľúčové vlastnosti televízora Gogen TVF 40R384 STWEB SMART LED

  • Vydarený moderný dizajn a 102 cm veľká uhlopriečka
  • Full HD s rýchlym obrazovým spracovaním CMP 400
  • Tunery pre dnešok aj budúcnosť (DVB-C/S2/T2 HEVC)
  • Jednoduché streamovanie v domácej sieti a online obsah na HbbTV, YouTube, Netflix...
  • Bezdrôtové pripojenie WiFi a zrkadlenie Miracast

Pripravený pre vysielanie budúcnosti

Divák, ktorý si tak zakúpi tento televízor Gogen TVF 40R384 STWEB SMART LED má istotu, že po začatí vysielania DVB-T2 bude pripravený prijímať špičkový digitálny obraz. Budete tak pripravení na blížiacu sa zmenu, a nemusíte už kupovať nový tuner. Tuner DVB-S2 dopĺňa funkcia Skynlink Fast Scan, takže si možno ihneď užívať najnovšie satelitné služby.

TV Gogen je v sieti doma

Pohodlne sa usaďte a konzumujte nekonečný obsah internetu. Otvorený internetový prehliadač dopĺňa rad užitočných funkcií, ako je YouTube, Facebook, Twitter a mnohé ďalšie. Domáce zdroje multimediálnych súborov zužitkujete pomocou univerzálneho štandardu DLNA, takže prenesiete obsah z NAS aj notebooku. Miracast tak umožní zrkadliť obsah vášho telefónu priamo na televíznej obrazovke Gogen TVF 40R384 STWEB SMART LED.

Niečo navyše

Televízor Gogen podporuje technológiu HbbTV, vďaka čomu ponúka napr. prístup do kompletného archívu ČT v aplikácii iVysílání, ktorá obsahuje vyše 10 rokov videa. Pre menších divákov sú prístupné detské programy iVysílání :Déčko. Inteligentný televízor TVF 40R384 STWEB SMART LED vie tiež pristupovať do americkej streamovej televízie Netflix, kde sú za mesačný poplatok na výber populárne filmy aj seriály, ktoré sa celosvetovo preslávili.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 92,5 cm
Výška 59 cm
Hĺbka 22 cm
Výška bez podstavca 55,5 cm
Hĺbka bez podstavca 8,8 cm
Hmotnosť 7,8 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WG9540j
Produktové číslo:  GOGTVF40R384STWEB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07