Obnoviť stránku

40" Gogen TVF 40N525T

4,5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40" Gogen TVF 40N525T

Gogen TVF 40N525T LED
Úhlopříčka 120 cm

Uhlopriečka 120 cm

Tuner DVB-T2

Tuner DVB-T2

Zabudovaný rekordér

Nahrávanie cez USB

Funkce Timeshift

Funkcia Timeshift

Full HD televizor Gogen TVF 40N525T

Poctivý televízor s poriadnou uhlopriečkou

LED televízor Gogen TVF 40N525T s príjemnou uhlopriečkou 102 cm ponúka jemné Full HD rozlíšenie na sledovanie televízneho vysielania alebo multimediálneho obsahu vo vysokej kvalite s perfektnými detailmi a ostrosťou. S najmodernejším LED podsvietením ušetríte peniaze za elektrickú energiu (energ. trieda A+) a vychutnáte si hlbokú úroveň čiernej aj dokonale jasnú bielu.

Pripravený na budúcnosť

Na príjem televíznych programov je televízor Gogen vybavený dvoma tunermi pre najčastejšie používané normy - anténny DVB-T a káblový DVB-C. Na zlepšenie kvality obrazu je k dispozícii podpora MPEG4 vysielania vo vysokom rozlíšení. Televízor je vybavený aj tunerom DVB-T2 s podporou kodeku HEVC H265 a je tak pripravený na blížiaci sa prechod z doterajšieho DVB-T na DVB T2 v štandarde HEVC H265.

Podpora DVB-T2 vysílání
Dálkové ovládání Gogen TVF 40N525T

TV so všetkým komfortom

Medzi hlavné funkcie televízora patrí napr. elektronický programový sprievodca, teletext, detská poistka alebo časovač vypnutia. Na pripojenie ďalších zariadení televízor disponuje celým radom konektorov, ide o dva porty HDMI, USB, SCART a počítačový vstup. Televízor sa pýši zobrazovacou frekvenciou 200 Hz, takže prehrávanie akčných scén a športových udalostí bude vždy dokonale plynulé a ostré.

Nahrajte si svoje obľúbené relácie

Na jedndouché nahrávanie televízneho vysielania na pripojený flash disk alebo externý disk je televízor vybavený zabudovaným rekordérom. Prítomná je aj funkcia Timeshift na sledovanie programov s časovým posunom. Televízor navyše umožňuje prehrávať multimediálne súbory z pripojeného USB úložiska. Podporované sú štandardné video súbory (AVI, MPG, MP4, MKV, MOV, WMV), audio súbory (MP3, WMA, WAV) a fotografie (JPEG, BMP, PNG).

Tenký rámeček obrazovky

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 92,5 cm
Výška 59,2 cm
Hĺbka 22,5 cm
Výška bez podstavca 54,5 cm
Hĺbka bez podstavca 9 cm
Hmotnosť 7,1 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WG9540f
Produktové číslo:  GOGTVF40N525T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18