Obnoviť stránku

40" Gogen TVF 40276 WEB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

40" Gogen TVF 40276 WEB

Moderné LED televízory Gogen TVF 40276 WEB SMART LED s veľkou uhlopriečkou 102 centimetrov sa ľahko stane stredobodom vašej obývačky. Užite si digitálne vysielanie s čistým ostrým obrazom, filmy z USB disku či videá na YouTube . Vďaka technológii LED má prístroj výborný dynamický kontrast a vysoký jas, čo znamená plné farby a hlbokú čiernu. O ideálnu ostrosť sa zase postará hrebeňový filter, ktorý vylepšuje čistotu preneseného obrazu. Okrem plného Full HD rozlíšenia vás nadchne celá rada Smart aplikácií .

Pomocou štandardu HbbTV získate plno informácií k práve prebiehajúcemu vysielanie. Kombinuje totiž TV vysielanie s obsahom na internete. Jedná sa o novú technológiu, ktorú na našom území spustila Slovenská televízia. Vďaka nej môžete bezplatne využívať kompletný archív iVysílání Českej televízie , Ktorý v súčasnosti obsahuje niekoľko rokov záznamov. Relácie možno jednoducho vyhľadávať vďaka prehľadnému menu v pohodlí svojej obývačky, priamo na televízore, bez nutnosti použitia počítača a v komforte, ktorý ponúka klasický TV príjem.

Radi by ste surfovali po internete priamo na svojej televízii? Internetový prehliadač vám umožní voľný prístup k internetu a zaujímavé predinštalované internetové aplikácie vás zaručene zabaví. Pre jednoduchšie ovládanie internete vám značka Gogen ponúka tiež aplikáciu Smart Remote Control, vďaka ktorej premeníte svoj mobil v diaľkový ovládač a veľmi ľahko surfujete prostredím internetu. Pri zakúpení televízora Gogen máte jedinečnú možnosť využívať ponuku videopožičovne Topfun, ktorá obsahuje atraktívnu ponuku filmov vrátane hollywoodskych trhákov.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 40 " (101,6 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Facebook
SMART funkcie Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie DLNA, WiFi ready

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 92,5 cm
Výška 61 cm
Hĺbka 22 cm
Výška bez podstavca 54,4 cm
Hĺbka bez podstavca 7,9 cm
Hmotnosť 10 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WG9540a2
Produktové číslo:  GOGTVF40276WEB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06