Obnoviť stránku

3Q q-pad MT0729B HD 3G

3,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

3Q q-pad MT0729B HD 3G

Výkonný tablet v kompaktnom prevedení sa predstavuje ako ideálne vybavené zariadenie pre mobilné použitie. Je opatrený 3G pripojením a navyše je k dispozícii za zaujímavú cenu. Ponúka funkcie ako GPS navigácia, Pohodlné užívanie internetových služieb, celý rad praktického softvéru i hier. Zobrazovať môžete aj kancelárske formáty známe z balíka Microsoft Office alebo Adobe Reader. Operačný systém Google Android 4.0 poskytne plne prispôsobiteľné prostredie s možnosťou obohatenia o ďalšie aplikácie, presne podľa vašich osobných preferencií. Vďaka veľkej podpore tohto systému si vyberiete z tisícov aplikácií.
Súčasťou je aj webová kamera pre komunikáciu tvárou v tvár, ale aj fotoaparát s vysokým rozlíšením. Na tele s hrúbkou iba 9,7 milimetrov nájdete konektor Mini USB pre dobíjanie z akéhokoľvek počítača, notebooku či energetickej banky. Výbava tabletu ponúkne aj rýchle bezdrôtové pripojenie WiFi pre prístup do siete. Tento model má zabudovanú pamäť o veľkosti 4 GB a pre ďalšie ukladanie dát poslúži čítačka pamäťových kariet Micro SDHC. Tablet je postavený na 7 "LCD displeji s citlivou kapacitnou technológiou.
ProcesorMediaTek MT6577 obsahuje dve výkonná jadrá a hravo si poradí s plynulým prehliadaním internetových stránok vrátane flashového obsahu, prehliadaním fotografií bez nepríjemne dlhého zaostrovanie, sledovaním vašich obľúbených filmov a seriálov, komunikáciou s priateľmi vrátane obrazového sprievodu z webkamery a množstvom ďalších možností. Ani vizuálne pokročilých hier sa tablet nezľakne vďaka grafickej karte PowerVR SGX531.
Kód:  MD032y21a
Produktové číslo:  MT0729B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11