Obnoviť stránku

3F Visor šport 1419

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

3F Visor šport 1419

Športové okuliare na cross country lyžovanie, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších používateľov. Sklá sú vybavené technológiou VAF anti-fog proti zahmlievaniu, anti-scratch úpravou a filtrom UV 400, ktorý zaručuje takmer 100 % ochranu pred UVA, UVB a UVC lúčmi. Komfortné uloženie na tvári zaisťuje dvojitá nastaviteľná guma. Okuliare majú vystuženie z hypoalergénnej EVA peny a slnečný filter S2, čo je stredne tmavý filter s priepustnosťou svetla 18 % - 43 %. Určite oceníte, že sú okuliare dodávané s vymeniteľnými sklami.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký komfort videnia
  • VAF Anti-fog zabraňuje akémukoľvek zahmlievaniu
  • Anti-scratch proti poškriabaniu
  • Vybavené hypoalergénnou Eva penou
  • UV 400
  • Dvojitá nastaviteľná guma
  • Vymeniteľné sklá v balení

VAF Anti-fog

Anti-fog je špeciálna vrstva proti kondenzovaniu vody, ktorá zabraňuje zahmlievaniu skiel. VAF je systém dvojitých zorníkov, technologicky prispôsobených tak, že medzi oboma sklami vzniká vákuum. V spojení s dôkladným odvetraním a systémom anti-fog je dosiahnutá absolútna nezahmlievavosť okuliarov za akýchkoľvek klimatických podmienok. Vrstva Anti-fog je citlivá, preto vnútornú stranu skiel čistite len suchou mäkkou látkou.

UV 400

UV 400 - označuje, že okuliare chránia oko pred žiarením do vlnovej dĺžky 400 nanometrov. Teda pred neviditeľným a škodlivým žiarením zvaným ultrafialové. Pre telo je UV žiarenie škodlivé. Spôsobuje spálenie kože a môže vyvolať aj niektoré očné choroby. Rozdeľuje sa na žiarenie dlhovlnné UVA (315 - 400 nm), strednevlnné UVB (280 - 315 nm) a krátkovlnné UVC (100 - 280 nm). To posledné je pohlcované atmosférou.

Kód:  SPT4305
Produktové číslo:  8595244014194
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08