Obnoviť stránku

3Dsimo PETG/PLA 3 struny po 2,5 m

3Dsimo PETG/PLA 3 struny po 2,5 m

Táto súprava obsahuje náhradné struny pre kúzelné pero 3Dsimo, vďaka ktorým budete môcť tvoriť ďalšie a ďalšie 2D aj 3D modely. Vaše deti naopak môžu s perom 3Dsimo rozvíjať svoju predstavivosť, trpezlivosť a predovšetkým jemnú motoriku. Set 3Dsimo PETG/PLA tvorí priehľadný materiál na vytváranie okien, sklíčok, alebo dokonca váz.
Všetky dodávané originálne materiály nie sú nebezpečné ani toxické. Ide o materiály používané pri výrobe bežných modelov pre deti, stavebníc, potravín alebo textilných výrobkov. Materiál je horúci veľmi krátko, preto je nutné byť opatrný a nedotýkať sa ho, kým neuschne. Neodporúčame nanášať tieto materiály na telo, na textil alebo papier ich môžete nanášať bez problémov.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
Pero 3Dsimo
Obsah balenia:
3 struny po 2,5 m

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál PLA

Rozmery

Dĺžka návinu 7,5 m
Kód:  DF210d
Produktové číslo:  31680006

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17