Obnoviť stránku

3DSimo Filament 125 m – ABS/PLA rôzne farby

3DSimo Filament 125 m – ABS/PLA rôzne farby

Tlačová struna 3DSimo Filament PLA je materiál pre všetkých ekologicky zodpovedných ľudí. PLA sa vyrába z kukuričného škrobu a po vystavení vonkajšiemu prostrediu dochádza po určitom čase k organickému rozkladu. Pomocou 3D pera sa ním ľahko kreslí po povrchu. Nie je vhodný na kreslenie v priestore, ale je veľmi pevný a odolný. Tiež je bezpečný pri styku s potravinami.

Kľúčové vlastnosti tlačovej struny 3DSimo Filament PLA

  • Na kreslenie 3D perom
  • Ekologicky vyrobená a recyklovateľná PLA
  • Materiál pre detaily a povrchovú úpravu
  • Bezpečná pri styku s potravinami

3DSimo Filament 125m – ABS

Filament 3DSimo ABS je vhodný na kreslenie priamo do vzduchu pomocou 3D pera. Vytvorte trojrozmerné tvary a s trochou zručnosti oživte zložité nápady. Materiál ABS je obľúbený pre svoju univerzálnosť. Dokáže presne vytvoriť modely architektúry a krajiny. Je však vhodný aj na opravu rôznych plastových zariadení, ako sú diaľkové ovládače, slúchadlá alebo hračky.

Kľúčové vlastnosti tlačových strún 3DSimo Filament ABS

  • Vhodné na kreslenie vo vzduchu pomocou 3D pera
  • Ideálne na jemné detaily a opravy
  • Tepelne a mechanicky odolný materiál
  • Rozpustný v acetóne

Farby:
PLA transparentná, ABS biela, PLA trblietavá transparentná, mramorová, PLA kožená, PLA zlatá, ABS žltá, ABS zlatá, PLA oranžová, PLA transparentná červená, PLA trblietavá ružová, ABS termochromová červená až biela, ABS červená, PLA hnedá, kovová, PLA fialová, PLA zelená, ABS zelená, PLA priehľadná zelená, PLA trblietavá modrá, ABS modrá ABS tmavomodrá, PLA čierna, ABS čierna, PLA strieborná


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela, Čierna, Červená, Fialová, Hnedá, Koža, Modrá, Mramor, Oranžová, Ružová, Strieborná, Transparentná, Zelená, Zlatá, Žltá

Materiál

Materiál PLA
Vlastnosti materiálu Mramor, S trblietkami (Twinkling)

Rozmery

Priemer struny 1,75 mm
Dĺžka návinu 125 m
Kód:  DF202s
Produktové číslo:  G3D3015

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02