Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

3DLAC, sprej, 400 ml

4,9 277 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,30 €
Pri kúpe 1-2 ks 7,30 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 6,89 €/ks

3DLAC, sprej, 400 ml

Ak potrebujete prostriedok pre ľahkú fixáciu tlačeného filamentu k podložke, potom Sprej 3DLAC je pre vás tým pravým. Slúži na zvýšenie priľnavosti povrchu na 3 D tlačiarňach s vyhrievanou podložkou. Balenie s objemom 400 ml vystačí na 300 – 400 aplikácií podľa veľkosti podložky, lak je bez nepríjemného zápachu a parfumácie. Ak nastriekate sprej na podložku zo vzdialenosti 20 cm, povrch nie je po zaschnutí laku lepkavý. Po zahriatí podložky perfektne prichytí prvú vrstvu tlače na sklo. Po skončení tlače nechajte podložku vychladnúť a potom ľahko výtlačok zložte bez použitia nástrojov či sily. Výrobky z ABS sa vďaka zmršťovaniu materiálu od podložky oddelia samy. Testované pre: PLA, PET, ABS, ASA, Flexfill, Wood a Bronze fill, NGEN, XT, XT-CF20 a pod.

Kľúčové vlastnosti spreja 3DLAC, 400 ml

  • Slúži na fixáciu tlačeného filamentu k podložke
  • Zvyšuje priľnavosť povrchu pri 3 D tlačiarňach s vyhrievanou podložkou
  • 3DLAC, sprej vystačí na 300 – 400 aplikácií
  • Bez zápachu a parfumácie
  • Po vychladnutí podložky výtlačok ľahko zložíte
  • Jedinečný sprej 3DLAC nahradí ostatné používané fixačné prostriedky

Použitie:
Lak nastriekajte na podložku zo vzdialenosti 20 cm. Po zahriatí podložky sa výtlačok prichytí na sklo. Po dokončení tlače nechajte podložku vychladnúť pod 30 °C a potom môžete výtlačok ľahko zložiť.

Upozornenie:
Nádoba je pod tlakom a jej obsah je horľavý! Pri práci, prosím dodržujte pokyny na etikete výrobku.

Zloženie:
ISOPROPYL, ALKOHOL, MERHYAL, ISOBUTANE, PROPANE, VP/COPOLYMER, ALCOHOLDENAT. Tento produkt neobsahuje složky ako PBT/vPvB.


Kód:  DF209a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  00001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18