Obnoviť stránku

3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse
 

Špičková 3D navigácia

Unikátna bezdrôtová 3D myš v modernom kompaktnom tele vám prinesie viac efektivity a pohodlia počas práce v 3D softvére. Pracujte súčasne so SpaceMouse aj s dodávanou myšou CadMouse, každá v jednej ruke. Skvele sa dopĺňajú, takže maximálne využijete ich spoločný potenciál. Oku lahodí moderné vyhotovenie z brúsenej ocele, ktoré získalo ocenenie za dizajn (Product Design Award 2014). V balení nájdete aj puzdro na prenášanie SpaceMouse, druhé puzdro pre CadMouse a kvalitnú podložku.


6DoF ovládač

SpaceMouse Wireless využíva patentovaného 6 smerového (6DoF) klobúčika pre ovládanie digitálneho obsahu. Plynule nakláňajte, zoomujte alebo otáčajte model, analyzujte ho zo všetkých uhlov. SpaceMouse Wireless je vybavená dvoma tlačidlami, ktoré po stlačení vyvolajú okrúhle menu. K dispozícii je tiež virtuálna Numpad pre zadávanie numerických údajov.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse
 

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse
 

2,4GHz bezdrôtová technológia

SpaceMouse Wireless je bezdrôtová, takže odpadá obmedzenie v podobe káblov. Pre spárovanie zariadenia s počítačom slúži microUSB prijímač, ktorý strčíte do PC alebo Macu. Myška na jedno nabitie vydrží až 1 mesiac a keď jej bude dochádzať šťava, jednoducho ju pripojíte USB káblom a môžete pracovať ďalej.


Bezdrôtová myš pre profesionálov CAD

S CadMouse Wireless získate myš, ktorá bola vyvinutá s ohľadom na potreby profesionálov. Ergonomický dizajn ponúka špeciálne stredové tlačidlo myši a inteligentné koliesko.

CadMouse Wireless poskytuje bezchybnú presnosť vďaka optickému senzoru s rozlíšením 7200 dpi. Rolovacie koliesko sa rýchlo prispôsobí rýchlosti podľa aplikácie. Tlačidlo pre gestikuláciu alebo radiálne menu zjednodušuje ovládanie funkcií.

Napriek svojej výkonnosti môžete pracovať až 2 mesiace bez nabíjania a ľahko sa pripojí univerzálnym prijímačom do USB, Bluetooth alebo USB káblom.

CadMouse Wireless
 
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,86 cm
Výška 3,81 cm
Hĺbka 10,92 cm

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bluetooth, USB

Použitie myši

Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 7 200 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia

Farba

Farba Čierna
Kód:  CONE043a
Produktové číslo:  3DX-700067
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14