Obnoviť stránku

3Dconnexion SpaceMouse Wireless

5 2 hodnotení

3Dconnexion SpaceMouse Wireless

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse
 

Špičková 3D navigácia

Unikátna bezdrôtová 3D myš v modernom kompaktnom tele vám prinesie viac efektivity a pohodlia počas práce v 3D softvéry. Pracujte súčasne so SpaceMouse aj so štandardnou myšou, každá v jednej ruke. Skvele sa dopĺňajú, takže maximálne využijete ich spoločný potenciál. Oku lahodí moderné vyhotovenie z brúsenej ocele, ktoré získalo ocenenie za dizajn (Product Design Award 2014).


6DOF ovládač

SpaceMouse Wireless využíva patentovaný 6 smerový (6DOF) klobúčik na ovládanie digitálneho obsahu. Plynule nakláňajte, zoomujte alebo otáčajte model, analyzujte ho zo všetkých uhlov. SpaceMouse Wireless je vybavená dvoma tlačidlami, ktoré po stlačení vyvolajú okrúhle menu. K dispozícii je tiež virtuálna Numpad na zadávanie numerických údajov.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse
 

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse
 

2,4 GHz bezdrôtová technológia

SpaceMouse Wireless je bezdrôtová, takže odpadá obmedzenie v podobe káblov. Na spárovanie zariadenia s počítačom slúži microUSB prijímač, ktorý strčíte do PC alebo Macu. Myška na jedno nabitie vydrží až 1 mesiac a až jej bude dochádzať šťava, jednoducho ju pripojíte USB káblom a môžete pracovať ďalej.

 
Kód:  CONE012
Produktové číslo:  3DX-700043
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16