Obnoviť stránku

3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO
 

Špičková 3D navigácia

Patentovaný a vytvorený pre profesionálov. Senzor so šiestimi stupňami voľnosti (6DoF) zaručuje pocit prirodzenej 3D navigácie.

Plynule posúvajte, približujte a otáčajte modely aj s kamerou. Ľahko manipulujte s dielmi, zostavami a návrhmi. Intuitívne skúmajte a analyzujte návrhy z ľubovoľného uhla. Je to, ako by ste držali 3D model vo Vašej ruke.


Kompletná bezdrôtová sloboda

Žiadne ďalšie káble. Žiadne ďalšie obmedzenia. SpaceMouse Pro Wireless poskytuje v reálnom čase pripojenie k 3D obsahu s 3Dconnexion bezdrôtovou technológiou v pásme 2,4 GHz.

SpaceMouse Pro Wireless môže pracovať tri mesiace bez nabíjania. Keď potrebujete doplniť energiu, stačí pripojiť USB kábel a pokračovať v práci.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO
 

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO
 

O krok ďalej

Priraďte radiálnu ponuku, zloženú zo štyroch sekcií, na ľubovoľné tlačidlo z 15 dostupných klávesov SpaceMouse Pro Wireless. Týmto spôsobom získate prístup k mnohým najčastejšie používaným príkazom.


Prvnotřídní ergonómia

SpaceMouse Pro Wireless má mäkko potiahnutú opierku ruky plnej veľkosti pre maximálne pohodlie. Dokonalé umiestnenie každého z 15 plne programovateľných tlačidiel s dotykovou spätnou väzbou maximalizuje efektivitu. To všetko sa dodáva v odborne navrhnutom vyhotovení z tých najkvalitnejších súčiastok.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO
 

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO
 

3DxWare 10

3DxWare 10 umožňuje prispôsobiť a optimalizovať 3D myš od 3Dconnexion pre špičkový výkon. Ľahko prispôsobujúce sa nastavenia a tlačidlá pre aplikáciu Vašich potrieb. Využite nové zaujímavé vlastnosti. Navrhujte, tvorte a surfujte odvážnym, novým spôsobom.


Flexibilné pripojenie

Buď pripojte micro-USB prijímač priamo do Vašej pracovnej stanice, alebo použite rozdeľovač USB s dvoma portami (súčasť štandardnej výbavy). Vďaka možnosti výberu z dvoch USB káblov možno ľahko pripojiť a dobíjať SpaceMouse Pro Wireless bez ohľadu na vyhotovenie Vášho počítača.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO
 
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 14,2 cm
Výška 5,8 cm
Hĺbka 20,4 cm

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní USB

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 10, Windows 11

Použitie myši

Určenie Symetrická
Vyhotovenie 3D myš

Tlačidlá myši

Koliesko Bez kolieska

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Jednofarebné
Výdrž 3 mesiacov

Farba

Farba Čierna
Kód:  CONE016
Produktové číslo:  3DX-700075
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09