Obnoviť stránku

3Dconnexion SpaceMouse PRO

4,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
367,90 €

3Dconnexion SpaceMouse PRO

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO 3D motion

Špičková 3D navigácia

Myš SpaceMouse Pro je vybavená senzorom so šiestimi stupňami voľnosti (6DoF), ktorý vám umožňuje jednoduchú navigáciu v digitálnych modeloch alebo nastavenie kamerových pozícií v 3D priestore.
Jednoducho zatlačte, zatiahnite, otočte alebo nakloňte ovládacím klobúčikom 3Dconnexion, čím budete presne a intuitívne posúvať, zoomovať a otáčať vaším modelom alebo kamerou.


Klávesy QuickView

Klávesy QuickView zaisťujú rýchly prístup jedným prstom k dvanástim pohľadom, takže uľahčujú vyhľadávanie chýb, preskúmavanie alternatív a efektívnejšie prezentovanie vašej práce s cieľom revízie.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO 3D motion

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO 3D motion

Pokročilý ergonomický dizajn

Plnohodnotná opierka ruky s mäkkým poťahom zaisťuje maximálny komfort a perfektné nasmerovanie ruky na ovládací klobúčik 3Dconnexion.
Každé z pätnástich dotykových plne programovateľných tlačidiel SpaceMouse Pro je prakticky umiestnené, takže umožňuje efektívnejšiu prácu.


Displej na monitore

Displej na monitore poskytuje praktickú vizuálnu väzbu pre príkazy priradené inteligentným funkčným klávesom a umožňuje vám zachovať sústredenosť.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO 3D motion

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO 3D motion

Funkčné klávesy

Funkčné klávesy SpaceMouse Pro poskytujú jednoduchý prístup k funkciám kláves Ctrl, Shift, Alt a Esc, čím vám šetria čas inak venovaný presúvaniu ruky na klávesnici.


Virtuálny NumPad

Ušetrite čas a zachovajte pozornosť používaním virtuálnej numerickej klávesnice NumPad1 pre zadávanie číselných dát vo vašich aplikáciách s použitím klasickej myši namiesto klávesnice.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO 3D motion

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Určenie Symetrická
Vyhotovenie 3D myš

Senzor

Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Bez kolieska

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Jednofarebné

Rozmery a hmotnosť

Šírka 14,2 cm
Výška 5,8 cm
Hĺbka 20,4 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  CONE015
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  3DX-700040
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13