Obnoviť stránku

3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT

3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT Vám ponúka všetky dôležité súčasti pre Vaše vrcholné konštruktérske výkony - SpaceMouse Enterprise , CadMouse , CadMouse Pad a dvojportový rozdeľovač. Tento celok sám výrobca nazýva "sila dvoch rúk". 3D myš CadMouse Enterprise umožňuje hladké polohovanie objektu alebo zobrazenie, myš CadMouse uľahčuje vyberanie a vytváranie objektov. CadMouse Pad je podložka zaisťujúca plynulý pohyb myši. Vďaka rozbočovaču Vám bude stačiť jeden voľný USB port na Vašom zariadení.


SpaceMouse Enterprise
 

SpaceMouse Enterprise

Táto najvyspelejšia myš od spoločnosti 3DConnexion ponúka jednoducho použiteľné a vysoko účinné funkcie pre doposiaľ nevídané pochopenie konštrukčných návrhov v reálnom čase.
SpaceMouse Enterprise tiež predstavuje komplexné zoskupenie tlačidiel pre jednoduché ovládanie, vrátane nastaviteľných klávesov rýchlych pohľadov QuickView a špeciálnych klávesov klávesnice. Tlačidlá sú veľké ako klávesy, čo znamená oveľa menej pohybov ruky medzi myšou a klávesnicou.

CadMouse

Prvá myš na svete konštruovaná špeciálne pre profesionálov v obore CAD nesie označenie CadMouse. Opakované klikanie na koliesko myši sa stáva minulosťou. Teraz si budete dopriavať presné a pohodlné ovládanie vďaka pokročilému laserovému senzoru a vyhradenému prostrednému tlačidlu myši.
Koliesko Smart Scroll umožňuje maximálnu kontrolu a funkciu QuickZoom, pomocou ktorého priblížite presne požadované miesto.
 
CadMouse
 

CadMouse Pad
 

CadMouse Pad

Zoznámte sa s unikátnou podložkou pod myš CadMouse, ktorá ponúka ideálnu rovnováhu medzi rýchlosťou a presnosťou ovládania a to vďaka kvalitnej povrchovej úprave pozostávajúcej zo špeciálnych mikrovlákien.
Umožňuje myši hladké a precízne pohyby vďaka dokonalému vyváženiu medzi statickým a dynamickým trením. To v praxi znamená, že ukazovateľ myši na obrazovke sa pohne presne tak, ako zamýšľate a potrebujete.


Dvojportový rozdeľovač USB

Vďaka možnosti pripojenia SpaceMouse Enterprise a CadMouse k tomuto rozdeľovaču budete potrebovať len jeden voľný USB konektor na Vašom počítači či notebooku.

Dvouportový rozbočovač USB
 

3DxWare 10
 

3DxWare 10

Prispôsobte si funkcie 3D myši SpaceMouse Enterprise a optimalizujte jej výkon na maximum pomocou interaktívneho prostredia softvéru 3DxWare 10.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 15,4 cm
Výška 5,8 cm
Hĺbka 24,9 cm
Hmotnosť 800 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Vyhotovenie 3D myš

Senzor

Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Jednofarebné

Farba

Farba Čierna
Kód:  CONE022
Produktové číslo:  3DX-700058
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16