Obnoviť stránku

3DConnexion SpaceMouse Enterprise

Garancia najlepšej ceny
527,90 €

3DConnexion SpaceMouse Enterprise

3DConnexion SpaceMouse Enterprise je 3D ovládač, ktorý Vám otvorí bránu k vrcholným konštruktérskym výkonom. Kombinácia patentovaného snímača so šiestimi stupňami voľnosti (6DoF), 12 inteligentných funkčných klávesov, klávesov rýchlych pohľadov QuickView či špeciálnych klávesov z klávesnice - Contor, Shift, Alt a ďalšie, stanovuje nové štandardy v konštruktérskej práci. Okrem toho Vám Space Mouse Enterprise umožňuje rýchle a efektívne modelovanie, ergonómiu v novom význame a lepšie pochopenie ovládania.


SpaceMouse Enterprise

Špičková 3D navigácia

Patentovaný senzor so šiestimi stupňami voľnosti (6DoF) v zariadení SpaceMouse Enterprise je špecificky navrhnutý na ovládanie digitálneho obsahu alebo pozícií kamery.
Jednoducho zatlačte, zatiahnite, otočte alebo nakloňte ovládacím klobúčikom 3DConnexion a tým budete presne a intuitívne posúvať, zoomovať a otáčať Vašim modelom alebo kamerou.


Rýchle a efektívne 3D modelovanie

Inteligentné funkčné klávesy Vám umožnia rýchly prístup k minimálne dvanástim obľúbeným príkazom. Vždy tak budete mať k dispozícii správne nástroje pre rýchlu a efektívnu prácu.
Dokonalý prehľad získate vďaka novému farebnému displeju s vysokým rozlíšením, ktorý dokáže zobraziť aj ikony jednotlivých aplikácií. Softvér 3DxWare 10 maximálne zjednodušuje priraďovanie príkazov jednotlivým tlačidlám podľa Vašich potrieb, čo ho robí veľmi intuitívnym.
SpaceMouse Enterprise
SpaceMouse Enterprise

Nový rozmer ergonómie

Práca s CAD je najjednoduchšou cestou, ako prísť k bolestiam zápästia a následne celej ruky. Avšak SpaceMouse Enterprise je navrhnutá tak, aby vás pred týmito bolesťami ochránila. Nie nadarmo spoločnosť 3DConnexion hovorí o tejto 3D myši, že sa jedná o najergonomckejší produkt, ktorý kedy vyrobila.
Pohodlie a maximálny komfort Vám zaistí mäkko potiahnutá opierka ruky plnej veľkosti.

Klávesy QuickView

Duálny klávesy QuickView rozširujú výkon ovládacieho klobúčika poskytnutím rýchleho prístupu ku škále užitočných pohľadov, čím uľahčujú preskúmavanie modelov z ľubovoľného uhla na účely odhaľovania chýb, revízie návrhov alebo prezentácií.

  • Vrchný / spodný
  • Ľavý / pravý
  • Predné / zadné
  • Otáčanie doprava / doľava o 90°
  • ISO1 / ISO2
  • Zapínanie / vypínanie otáčania
  • 3 klávesy vlastných pohľadov
SpaceMouse Enterprise

SpaceMouse Enterprise

Funkčné klávesy

Praktické klávesy Control, Alt, Shift, Escape, Enter, medzerník, Delete a tabulátor Vám umožňujú súbežne prechádzať Vaším 3D modelom a zároveň pristupovať k špeciálnym funkciám aplikácie alebo k úpravám.


3DxWare 10

Prispôsobte si funkcie 3D myši SpaceMouse Enterprise a optimalizujte jej výkon na maximum pomocou interaktívneho prostredia softvéru 3DxWare 10.
Jednotlivým tlačidlám môžete ľahko priradiť príkazy pre jednotlivé aplikácie a jednotlivé prostredia, napr. režim návrhu, režim súčasti a režim zostavy. Tiež si možno upraviť ďalšie užitočné nastavenia presne podľa Vašich potrieb.

SpaceMouse Enterprise

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní PS/2, USB

Použitie myši

Určenie Symetrická
Vyhotovenie 3D myš

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 10, Windows 11

Senzor

Technológia Optická

Tlačidlá myši

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 15,4 cm
Výška 5,8 cm
Hĺbka 24,9 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  CONE021
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  3DX-700056
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08