Obnoviť stránku

3DW ABS 1.75 mm, 10 m, transparentná

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

3DW ABS 1.75 mm, 10 m, transparentná

Tlačová struna je určená pre 3D tlačiarne a je kompatibilná so všetkými bežnými stolnými 3D tlačiarňami. ABS vlákno sa v nich taví a následne je presne nanášané vo vrstvách podľa zadania spracovaného počítačom. Struna má perfektnú a hladkú tlač, ktorá s jej farbou nechá vyniknúť všetky vaše 3D návrhy. Tlačové vlákno má garantovanú konzistenciu v celej cievke pre čo najpresnejšiu a najkvalitnejšiu tlač.

Kľúčové vlastnosti

  • Garantovaná konzistencia v celom návine
  • Možnosť tvoriť objekty rôznych farieb bez následného lakovania
  • Ekologický materiál
  • Možnosť tlačiť pri teplotách 220 - 250 °C

Výnimočný ekologický materiál

ABS (Akrylonitril Butadién Styrén) je termoplast, ktorý sa vyrába polymerizáciou akrylonitrilu, butadiénu a styrénu. Je vyrobený z fosílnych palív a nie je biologicky odbúrateľný, preto má väčší vplyv na životné prostredie ako PLA vlákno. Kvôli pevnosti a sile je však ABS medzi používateľmi stále najpopulárnejším termoplastom pri 3D tlači.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Číra

Materiál

Materiál ABS

Rozmery

Priemer struny 1,75 mm
Dĺžka návinu 10 m

Hmotnosť

Hmotnosť 0,03 kg
Kód:  DF429i
Produktové číslo:  D11609

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03