Obnoviť stránku

3D Systems Cube Cartridge Gen3 PLA Yellow 0,5 kg

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

3D Systems Cube Cartridge Gen3 PLA Yellow 0,5 kg

3D Systems je jedným zo svetových lídrov v oblasti 3D tlače. Tento revolučný spôsob výroby sa snaží sprístupniť čo najširšiemu okruhu ľudí, a preto sú výrobky tejto spoločnosti obľúbené a veľmi dobre hodnotené. Zameriava sa na aplikáciu najnovších technológií a jednoduchú obsluhu prístrojov. V každom výrobku s logom 3D Systems sa snúbi technologická vyspelosť a silná orientácia na zákazníka.

Nová generácia 3D tlačiarne si vyžaduje aj nový a vylepšený spotrebný materiál - 3D Systems Cube Cartridge Gen3 PLA. Táto struna sa v tlačiarni taví a následne je presne nanášaná vo vrstvách. Struna vyrobená z PLA plastu má výhodu dobrej ekologickej odbúrateľnosti. Je dodávaná v praktickej kartridži, ktorá umožňuje jednoduché vloženie do tlačiarne a celkovo pohodlnú manipuláciu. V našej ponuke nájdete hneď niekoľko farebných variantov, a tak možno tvoriť objekty rôznych farieb bez potreby ich následného lakovania.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Cube 3D 3. generácie

Materiál:
PLA

Farba:
Žltá

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Žltá

Materiál

Materiál PLA

Hmotnosť

Hmotnosť 0,5 kg
Kód:  DF391x
Produktové číslo:  ART00287

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17