Obnoviť stránku

39" Sharp LC-39LE350V-BK černá

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

39" Sharp LC-39LE350V-BK černá

Sharp LC-39LE350V-BK využíva moderný tenký dizajn , Ktorým očarí všetky svoje divákov. Obraz so svojimi prirodzenými farbami skutočne brilantný, má bohatý kontrast a hĺbku, ktorá berie dych. Vďaka najnovšej technológii sa pri sledovaní televízie ponoríte do nového sveta . To všetko a ešte oveľa viac získate pri veľmi nízkej spotrebe počas prevádzky .
Prostredníctvom DVB-T a DVB-C tunerov máte na dosah ruky všetky vaše obľúbené programy. Oba sú samozrejme integrované aj v ich HD variante a doplnené CI + slotom pre vloženie platené karty. Začlenenie televízora do domácej siete dovolia LAN konektor RJ-45, alebo je možné dokúpiť moderný WiFi adaptér . Podpora sieťového štandardu DLNA poskytne streamovanie hudby a fotografií z vášho počítača priamo na obrazovku televízie.
Technológie AQUOS NET + umožňuje vyskúšanie mnohých aplikácií . Nechýba ani dômyselná možnosť plného ovládania z aplikácie na šikovnom zariadení. Nahrávanie na pripojený USB disk sa tiež počíta. Navyše pomocou funkcia Time Shift nezmeškáte ani žiadny obľúbený program.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 39 " (99,06 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie DLNA, WiFi ready

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 89,8 cm
Výška 57,8 cm
Hĺbka 23,1 cm
Výška bez podstavca 53,8 cm
Hĺbka bez podstavca 4,1 cm
Hmotnosť 14,2 kg
VESA prichytenie 400×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WSA300
Produktové číslo:  LC39LE350VBK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07