Obnoviť stránku

39" Panasonic TX-39A300E

4,9 41 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

39" Panasonic TX-39A300E

Elegantný LED televízor značky Panasonic TX-39A300E s detailným Full HD rozlíšením 1920 x 1080 a celoplošným LED podsvietením. Systém LED podsvietenia viac zvýrazňuje a zvyšuje živosť jednotlivých farieb a kontrast. K vašim očiam sa tak dostane úplne brilantné farebné zobrazenie aj s tými najjemnejšími prechodmi. Snímač okolitého osvetlenia prispôsobí obraz tak, aby vaše oči neboli zbytočne preťažované. Integrovaný digitálny tuner DVB-T/C zaistí bezproblémový príjem pozemného digitálneho vysielania a rovnako tak aj príjem káblového digitálneho vysielania.

S kvalitným obrazom prináša tento moderný televízor aj kvalitné audio s dvoma 10 W reproduktormi, ktoré zaistia skvelý zvukový sprievod pri počúvaní hudby, sledovaní filmov, a pod. Fotografie a domáce videá z dovolenky si môžete prezrieť vďaka vstupom ako sú USB alebo HDMI. Alebo si len súkromne vypočujte hudbu so slúchadlovým výstupom. To všetko a ešte viac je možné podčiarknuť jednoduchým ovládaním a nízkou spotrebou energetickej triedy A+, kde je spotreba v pohotovostnom režime deklarovaná iba na 0,20 W.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 39 " (99,06 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 89 cm
Výška 56,7 cm
Hĺbka 22 cm
Výška bez podstavca 53 cm
Hĺbka bez podstavca 9,7 cm
Hmotnosť 9 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WX249e0
Produktové číslo:  TX-39A300E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09