Obnoviť stránku

39 "LG 39LY750H

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

39 "LG 39LY750H

LG prináša túto 39palcovou hotelovou televízii , Ktorá pomôže k tomu, aby sa hostia zrovna vo vašom hoteli cítili ako doma. Televízor ponúka výber nástrojov, vďaka ktorým môžete zákazníkovi ľahko priblížiť ponúkané služby. K tomu využijete mnohých funkcií, akými sú napríklad uvítacia obrazovka , Prednastavené aplikácie, programy podporujúce prémiové hotelové služby bez nutnosti použitia set-top boxu či diaľková správa.
Okrem toho tento model LG TV vnesie do vášho hotelovej izby moderné technológie a originálny dizajn. Špičkový obraz vo Full HD rozlíšenie sa môže chváliť verným podaním farieb, prvotriedny zvuk o výkone 20 W je zaistený technológiou Dolby Digital/DTS. Prístroj podporuje pripojenie k sieti cez Wi-Fi , Vďaka čomu zaistíte prístup k internetu na veľkej obrazovke. Zdieľanie obrazovky medzi TV a PC/chytrým zariadením umožňujú funkcie Miracast a WiDi .
O konektivitu je postarané vďaka širokej palete konektorov, medzi ktoré patrí HDMI , USB 2.0 podporujúce nastavenie parametrov pomocou USB klonovania, digitálny optický výstup, LAN port a 3,5 mm jack na slúchadlá. Istotou proti odcudzeniu je podpora zámku Kensington .

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 39 " (99,06 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 88,5 cm
Výška 56,7 cm
Hĺbka 55,5 cm
Výška bez podstavca 52,4 cm
Hĺbka bez podstavca 21,8 cm
Hmotnosť 8,3 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK621i7
Produktové číslo:  39LY750H
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12