Obnoviť stránku

37 "LG 37LN549C

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

37 "LG 37LN549C

Televízor LG série LN549 bol navrhnutý ako optimálny nástroj zábavy v komerčnej sfére ubytovania, stravovania, ale aj štátnych inštitúcií. Najväčšou prednosťou radu je obrazovka typu IPS, ktorá dokáže uspokojiť aj náročné a početné publikum sediace zo všetkých strán. Extra široké pozorovacie uhly sú ideálne pre kvalitné sledovanie z akéhokoľvek miesta bez toho, aby diváci sediaci na strane prišli o dobre prefarbený obraz. Vizuálny zážitok podčiarkuje obrazový procesor XD Engine a vďaka Clear Voice II budete počuť každé slovo.
Hneď pri prvom spustení možno uvítať hosťa prostredníctvom televízie osobitou správou a prípadne logom vašej organizácie. Použite bežný USB flashdisk na klonovanie do nových hotelových televízorov. Funkcia klonovania USB umožňuje jednoducho skopírovať nastavenie TV na USB flashdisk, čo je proces, ktorý je plne automatizovaný a ušetrí veľa času bez toho, aby ste museli nastavovať jednu TV po druhej. Z pamäťového média USB prehráte aj uložené videá, zobrazíte obrázky alebo na neho možno nahrávať TV vysielanie.
Televízor možno doplniť ďalšími reproduktormi, a tak môžu hostia počúvať TV zvuk z ľubovoľného miesta. Nechýba ani systém proti krádeži. Dnes už štandardný Kensington lock dovoľuje televíziu prikovať prakticky k čomukoľvek. Stačí len dokúpiť potrebný úchyt. Rovnako môžete televíziu uchytiť na stenu držiakom VESA.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 37 " (93,98 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 84,9 cm
Výška 56,1 cm
Hĺbka 23,6 cm
Výška bez podstavca 51,2 cm
Hĺbka bez podstavca 7,9 cm
Hmotnosť 9,1 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK620g3
Produktové číslo:  37LN549C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06