Obnoviť stránku

35" Acer XZ350CUbmijphz Gaming

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

35" Acer XZ350CUbmijphz Gaming

Ohromný a zakřivený displej

Zakrivený displej

Zakrivenie smerom "dovnútra" umožňuje špičkovú hru. S masívnym 35" displejom ultrawide s pomerom strán 21:9 a rozlíšením WQHD si budete pri hraní pripadať ako v kine. Vďaka 100 % farebnému gamutu sRGB budete žasnúť nad sýtosťou farieb, ktoré oživia váš herný svet.

144 Hz

Superrýchla hra

S nabitou obnovovacou frekvenciou 144 Hz získate rýchlosť, ktorú potrebujete, aby ste premohli súpera a dostali maximum zo svojej grafickej karty. Nájdite súpera, než vás vôbec zbadá a užite si čisto vykreslené zákruty na závodnej dráhe.

Technologie Adaptive-Sync

Technológia Adaptive-Sync

Dajte zbohom trhanému obrazu s technológiou Adaptive-Sync. Potom, čo uvidíte svoje obľúbené hry bežať plynulejšie, než sa vám kedy snívalo, už nikdy nebudete hrať bez nej.

Snižuje únavu očí

Stále pohodlie

Bojujte celé hodiny vďaka technológiám Acer EyeProtect 's Flicker-less, Blue-light Filter, ComfyView a Low-dimming. Doprajte úľavu tiež svojmu krku vďaka flexibilnému nastaveniu sklopenia a úprave výšky.

Fantastický dizajn

Šikovný dizajn

Monitory radu XZ sú špeciálne navrhnuté pre vášnivých hráčov a chvália sa nastaviteľným jemným ožiarením okolia, technológiou Acer GameView na vyladenie nastavenia displeja, voliteľnými cieľovými bodmi, portom HDMI 2.0 pre lepšiu šírku pásma displeja a futuristickým dizajnom s ostrými uhlami.

DTS Sound

Výrazný zvuk

Reproduktory s technológiou DTS Sound a technológie Acer TrueHarmony zabezpečia pôsobivý zvuk, ktorý by ste od monitora nikdy nečakali. Zahoďte svoje staré stolové reproduktory a vychutnajte si pri všetkých zábavách prvotriedny zvuk.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO097h8m
Produktové číslo:  UM.CX0EE.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07