Obnoviť stránku

34" LG 34UM88-P ultrawide

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

34" LG 34UM88-P ultrawide

Profesionálny monitor pre náročných používateľov, ktorí ocenia vysoké rozlíšenie QHD a úžasnú ostrosť obrazu. Monitor je vhodný pre filmových nadšencov, hráčov počítačových hier, fotografov a grafických dizajnérov. Technológia IPS ponúka lepšiu kvalitu obrazu a veľké pozorovacie uhly. Nechajte sa pohltiť ultraširokou pracovnou plochou s jemným rozlíšením.

Kľúčové vlastnosti

  • Ultraširoký obraz (21:9)
  • Vynikajúce zobrazenie farieb a pozorovanie z uhla bez skreslenia
  • Skvelá ostrosť obrazu
  • Reproduktory MaxxAudio
  • 2× Thunderbolt

Gigantické rozmery

S uhlopriečkou 34" a rozlíšením (3440 × 1440) je tento monitor skvelým nástrojom na prácu. Najmenší detail bude jasne a čisto vykreslený. Pýši sa 99 % pokrytím sRGB spektra a vysokým kontrastom na presné zobrazovanie farieb. Nič vám nepokazí kvalitný obrazový pôžitok, žiadne skreslenie ani pri sledovaní z ostrého uhla.

Komfort pri práci

Ušetríte čas pri nabíjaní batérie pripojeného zariadenia cez USB 3.0 Quick Charge. To vám umožní nabiť váš telefón až 4-krát rýchlejšie oproti štandardnému USB 3.0. On Screen Control ponúka ovládanie nastavenia monitora jednoduchým kliknutím myši, to všetko na ľahký prístup. Na ľahšiu prácu je tu funkcia Screen Split 2.0, ktorá ponúka 14 možností zobrazenia (PIP). Elegantný dizajn prémiových monitorov značky LG podčiarkuje nový ArcLine stojan. Jeho hladké krivky základne zaisťujú perfektnú stabilitu s nádychom elegancie. Ďalšou výhodou je aj dvojica portov Thunderbolt, ktoré ocenia predovšetkým majitelia prístrojov Apple.

Zrodené pre hráčov

Nezabudlo sa ani na hráčov počítačových hier, ktorí si môžu vybrať z 3 herných režimov, aby presne vyhovovali ich hernému štýlu. Black Stabilizer rozozná temné scény a upraví jas na rozoznanie nepriateľov, ktorí sa ukryli v tieni a čakajú na svoju príležitosť, prekvapte ich prví!

 

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK060a1o19
Produktové číslo:  34UM88-P.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01