Obnoviť stránku

34" LG 34UM68 Ultrawide

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

34" LG 34UM68 Ultrawide

Monitor UM68 od renomovanej firmy LG zaujme nielen ultraširokouhlým prevedením, ale tiež ďalšími jedinečnými parametrami. Vďaka technológii FreeSync vyčnieva nad ostatnými modelmi bezchybným vykreslením rýchlych scenérií, aby ste si naplno vychutnali hry, vrátane FPS akcií, na vysokej úrovni. Odstraňuje trhanie obrazu, ktoré sa vyskytuje pri rozdiele medzi snímkovou frekvenciou grafickej karty a obnovovacou frekvenciou monitoru.

Nechajte sa unášať panoramatickým obrazom zaliatym odtieňmi v brilantnej jasnosti. Pomer strán 21 : 9 a skrátená doba odozvy urobí filmy aj hry viac pohlcujúce. Potrebujete pracovať? Šírka uľahčuje prezeranie viacerých dokumentov naraz, takže medzi nimi nemusíte neustále otáčať. Obstojí aj pri úprave fotografií. Displej pokrýva 99 % farebného štandardu sRGB, takže servíruje obraz v úplnej zhode s predstavami autorov. Aj keď ste akční a pohybujete sa pred obrazom, IPS obraz vyzerá skvele z akéhokoľvek uhla.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi univerzálne použitie vrátane herného a grafického
  • Gigantická uhlopriečka 34"
  • Hladké vykreslenie pohybu bez trhania (FreeSync)
  • Mimoriadne presné zobrazenie farieb (99 % sRGB)
  • Veľká plocha panoramatického pomeru (21 : 9)
  • Minimalizácia oneskorenia obrazu pomôže v hrách
  • 4-screen splitter - rozdelenie obrazovky na štyri nezávislé plochy
  • Viditeľnosť aj v tmavých častiach scény
  • Odstraňuje blikanie panela (flicker)
  • Vlastné aj pripravené herné režimy

Pripravený pre hry

Dynamic Action Sync minimalizuje vstupné oneskorenie, a tak dokáže vyobraziť aj búrlivú akciu v reálnom čase. Nikto sa vám neschová v temnom kúte alebo uličke. Black Stabilizer analyzuje najtemnejšie oblasti scén a zosvetľuje ich, takže nikoho neprehliadnete. Neprehliadnete ani len zbraň na zemi.

Do každého scenára

Nastavte si pre svoju hru alebo prácu optimálne podmienky. Vždy si môžete vybrať najlepší spôsob pre vaše úmysly, aby ste z obrazovky vyťažili maximum. Vopred pripravené sú hneď tri herné režimy: dva pre first-person strielačky a režim RT. Alebo si môžete nastaviť vlastný profil.

Pohodlie pre oči

Okrem vynikajúceho zobrazenia poteší aj technológiou pre minimalizáciu únavy očí, takže si parádny obraz užijete dlhšie. Nová technológia stmievania minimalizuje blikanie, ktoré zbytočne zaťažuje oči. Vďaka tomu budú dlhšie seansy pri počítači komfortnejšie.

 

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Technológie FreeSync

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK060a1o15
Produktové číslo:  34UM68-P.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07