Obnoviť stránku

34" LG 34UM59 Ultrawide

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

34" LG 34UM59 Ultrawide

Elegantný monitor LG 34UM59 je určený pre graficky náročných používateľov a disponuje panoramatickým rozlíšením 2 560 × 1 080 bodov. Je ideálny pre všetkých filmových fanúšikov, hráčov, vývojárov, grafikov, dizajnérov a editorov hudby a videa, ktorým poskytne dostatočne veľkú pracovnú plochu s vysokou kvalitou zobrazenia. Kvalitný IPS displej s 8-bitovým podaním farieb a 99 % pokrytím sRGB zaistí špičkový obraz aj pri pohľade z ostrého uhla.

Kľúčové vlastnosti monitora LG 34UM59

  • Neuveriteľne široký obraz na IPS paneli s gigantickou uhlopriečkou 34"
  • Špeciálne režimy optimalizované pre hranie hier
  • 99 % pokrytie farebného spektra sRGB
  • Obraz v obraze z ďalšieho vstupu
  • Rozdelenie obrazovky až na 4 samostatné monitory

Nové, doteraz nepoznané obrazové zážitky s IPS 21 : 9

Užívajte si dokonalú vizuálnu kvalitu tejto ultraširokej obrazovky s pomerom strán 21 : 9. Či už budete surfovať na internete, alebo tráviť večery sledovaním vašich obľúbených HD filmov, vždy budete doslova uchvátení skvostným obrazom IPS monitorov LG 34UM59.

Stvorený pre multitasking vo viacerých oknách a z viacerých zdrojov

Pomer strán 21 : 9 prináša oveľa lepšie podmienky pre prácu vo viacerých programoch naraz. Pri tvorbe dokumentov uvidíte viac strán na jednom monitore LG 34UM59. Priamo pri ich tvorbe môžete vo vedľajšom okne vykonávať výskum. Budete skrátka pracovať čo najefektívnejšie a najpohodlnejšie. Pokojne až v 4 programoch naraz, vrátane počítačov Mac.
Veľmi jednoducho pripojíte druhý zdroj obrazu. Pokojne si môžete vyčleniť jeden pre výstup z hernej konzoly, na druhom mu bude sekundovať počítač so zapnutým prehliadačom. Ide o pomerne návykovú a maximálne užitočnú vlastnosť monitora LG 34UM59.

 

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK060a1m7
Produktové číslo:  34UM59-P.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17