Obnoviť stránku

34" LG 34UC99 Curved Ultrawide

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

34" LG 34UC99 Curved Ultrawide

Profesionálny monitor pre graficky náročných používateľov s vysokým rozlíšením 3 440 × 1 440, ultra širokým pomerom strán 21:9 a zahnutou obrazovkou. Monitor sa osvedčí na stole najmä vyberavých hráčov, ale aj filmového fanúšika, grafika alebo dizajnéra. Poskytne luxusnú pracovnú plochu s vysokou kvalitou zobrazenia. IPS displej s 99 % pokrytím sRGB zaistí špičkový obraz aj pri pohľade z ostrého uhla. Zvyknite si na nádherný obraz a nechajte sa vtiahnuť do deja, či už budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať.

Kľúčové vlastnosti

  • Prirodzenejšie vnímanie panoramatického obrazu vďaka prehnutiu obrazovky
  • Vynikajúce farby (99 % sRGB) a pohľad z uhla bez skreslenia (IPS)
  • Hladko plynulý obraz (AMD FreeSync) a minimálne oneskorenie (Dynamic Action Sync)
  • Dobrá viditeľnosť v tmavých oblastiach (Black Stabilizer)
  • Správna poloha nastaviteľná výškou
  • Výkonné ozvučenie s MaxxAudio

Na hry ako stvorený

Na hranie uvítate synchronizáciu monitora s výstupom grafickej karty technológiou AMD FreeSync. Vďaka nej bude obraz úplne bez akýchkoľvek trhania v pohybe. Minimálne oneskorenie obrazu prináša nová funkcia Dynamic Action Sync, takže budete mať väčší priestor na reakciu. Nechýba ani obľúbený Black Stabilizer na zlepšenie viditeľnosti v tmavých oblastiach. Na ďalšiu optimalizáciu obrazu sa ponúkajú pripravené herné režimy alebo si vytvorte vlastný.

Naozaj veľký

Na gigantickej 34" ploche budú aj drobné detaily vykreslené s čistotou rozlíšenia QHD. Chváli sa vysokým typickým kontrastom živých farieb a hlbšou čiernou. K tomu má extra široký pozorovací uhol, čím povyšuje sledovanie na kvalitný obrazový pôžitok, ktorý vám nenaruší skreslenie obrazu ani pri sledovaní z uhla.

Praktický komfort

Aby zostal váš stôl priestranný, iste uvítate ozvučenie s výkonom 2 × 7 W. Ergonomický stojan optimalizuje polohu obrazovky výškou a náklonom, aby ste mali hlavu v správnej polohe a zostali dlhšie produktívny. Pokiaľ chcete displej prichytiť na iný stojan alebo na stenu, možno ho uchytiť montážnym systémom VESA.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 34 " (86,36 cm)
Rozlíšenie 3440 × 1440

Konštrukcia

Konštrukcia Prehnutá

Technológie panela a obrazovky

Obnovovacia frekvencia 75 Hz
Odozva 5 ms
Maximálny jas 300 cd/m2
Technológie FreeSync
Typ panela IPS

Pomer strán

Pomer strán 21:9

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, USB-C, DisplayPort
Typ pripojenia HDMI 1.4

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Pivot

Farba

Farba Biela
Kód:  WK060a1o61b
Produktové číslo:  34UC99-W.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11